Sony Ericssonilta kaksi uutuutta: Mix Walkman ja txt pro

Sony Ericsson on esitellyt markkinoille kaksi uutta kosketusnäyttöpuhelinta: Mix Walkman ja txt pro. Uutuudet saapuvat kauppoihin heinä-syyskuun aikana.

Kaksikon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset, vaikka ne pyrkivätkin houkuttelemaan hyvin erilaisia käyttäjiä. Molemmissa on 400 x 240 pikseliin kykenevä kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, WiFi, microSD-muistikorttipaikka ja EDGE-tuki. 3G-yhteyksiä kaksikko ei tarjoa.

Sony Ericsson Mix Walkman panostaa musiikkiominaisuuksiin kuten nimestäkin voi jo päätellä. Mukana on muun muassa mielenkiintoinen karaoketoiminnallisuus, joka vaimentaa kappaleiden laulun automaattisesti, jolloin mukana laulaminen on helpompaa. Kokoa uutuudella on 95,8 x 52,8 x 14,3 millimetriä ja painoa 88 grammaa.

Sony Ericsson txt pro tarjoaa sen sijaan sivusta esiin liukuvan QWERTY-näppäimistön, joka tekee luurista oivan vaihtoehdon viestittelyyn. Ominaisuuksiin kuuluvat Twitter– ja Facebook-integraatiot. Kooltaan luuri on 93 x 52 x 18 millimetriä ja se painaa 100 grammaa.