Motorola Wilder tarjoaa vaihtoehdon aktiiviseen elämäntyyliin

Amerikkalainen Motorola on esitellyt pitkästä aikaa uuden kosketusnäyttöluurin, joka ei perustu Android-käyttöjärjestelmään. Kyseessä on Motorola Wilder, joka nähdään ainakin Iso-Britanniassa The Carphone Warehousen valikoimissa heinäkuusta lähtien. Hintaa luurilla on ainoastaan 49,95 puntaa, joka nykyisellä kurssilla tarkoittaa noin 56 euroa.

Motorola Wilder on pyöreälinjainen uutuus, jonka etupuolta hallitsee 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö. Sen alta löytyy OLED-lisänäyttö, joka on kooltaan 0,7 tuumaa. Se ilmoittaa käyttäjälle saapuneista puheluista ja viesteistä sekä osoittaa akun varauksen, verkon vahvuuden ja kellonajan.

Valmistaja mainostaa uutuuttaan aktiiviseen elämäntyyliin sen kestävyysominaisuuksien johdosta. Puhelimen ilmoitetaan olevan suojattu vesiroiskeilta sekä lialta.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microUSB-portti, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Puhelimen käyttöjärjestelmästä ja käyttöliittymästä ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa. Ohjelmistosta löytyy joka tapauksessa Opera Mini -selain ja tuki sosiaalisille palveluille.

Lähde: GSMArena

8 kommenttia

  1. Tulee mieleen samsungin x-cover, ainoastaan heikommilla kestävyysominaisuuksilla ja kosketusnäytöllä. Jotenkin tästä motorolasta ei ota selvää että onko tämä lintu vai kala, eli ”älypuhelin” vai oikeasti kestäväksi tarkoitettu.

  2. Miksi puhelimessa on sitten tuo yläpalkki, jos samat asiat saadaan 2. näytöllä? Lisäksi kamera on huono. Hinta on luultavasti aika alhaalla.

  3. ”Hintaa luurilla on ainoastaan 49,95 puntaa, joka nykyisellä
    kurssilla tarkoittaa noin 56 euroa.”

    1. Hups, jäi huomaamatta. Hintaan nähden kyllä aika houkutteleva laite. Jos olisivat saaneet kapasitiivisen edes parilla lisäkympillä mukaan niin ostaisin varmasti.

  4. Luulen, että fiksu puhelin monille. Tavalliset kaduntallaajat hankkivat älypuhelimia niiden ulkonäkönsä vuoksi ja kaikki ominaisuudet jäävät käyttämättä. Tässä on hyvä selain, musiikki, kamera, kosketusnäyttö ja se kestää, mitä muuta voisi tavis toivoa?

  5. Ruma muotoilu, liian paksu ja näyttökin melkein postimerkin kokoinen. En ottaisi edes ilmaiseksi jos pitäisi jättää omaan käyttöön.

Kommentointi on suljettu!