Symbian Belle jälleen kuvissa

Huhut Symbian Annan seuraajasta eivät näytä laantumisen merkkejä. Tämänkertainen vuoto tulee italialaisen Nokia.HDblogin suunnalta, joka on saanut käsiinsä hyvälaatuisen kuvan, jossa esiintyvät N8- ja E7-puhelimet uudella alustaversiolla varustettuna.

Kuvat eivät juurikaan paljasta mitään uutta tulevasta Symbian-versiota, joka kantaa mahdollisesti nimeä Symbian Belle. Kuvasta voidaan jälleen todeta uudistunut yläpalkki sekä päävalikossa alhaalle ilmestyneet virtuaalipainikkeet. Alustan odotetaan sisältävän myös muun muassa monipuolisemman työpöydän, jonka widgetit eivät ole sidottuja yhteen kokoformaattiin.

Symbian Belle nähdään mahdollisesti ensimmäisissä puhelimissa vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Nokia.HDBlog

7 kommenttia

  1. Missä viipyy uusi fontti? Eikö sitä ole tarkoituskaan käyttää näissä puhelimissa?

  2. Ei se fontti ole ikinä häirinnytkään ja jos häiritsee, saahan fontitkin laitettua. Tämä mikään mahdottomuus ole.

  3. Täällä hehkutetaan Belle:ä vaikka Annakaan ei ole vielä antanut 😉

  4. Alkaa jo vähän ärsyttää tästä Bellestä puhuminen kun Annaa ei vielä edes näy! 🙁

  5. Toisaalta hyvin tämä C7 toimii nytkin, Opera Mobilella höystettynä. Mieli tekisi kokeilla jotain alle 300e Androidia, että selviäis miksi se on niin paljon parempi.

  6. Jos nokia insinöörejä kuulolla niin takaisin-, menu- ja haku-napit kuuluvat oleellisena osana kosketusnäyttöpuhelinten käyttöliittymiin(esim. android, wp7), miksei niitä voisi toteuttaa fyysisenä näppäiminä tulevissa symbian luureissa. Näin jäis enemmän tilaa sovelluksille… Toinen pieni rasittava piirre mikä pistää silmään tuossa bellen UI:ssä(kuvia löytyi googlella lisää) on se että kotinäkymästä siirryttäessä sovelluslistaan ja takaisin joutuu painamaan takaisin nappia mikä on eri kohtaa ruutua mitä sovellusvalikon avaava nappi. Android tyyppinen sovellusvalikko auki/kiinni nappi vois toimia paremmin noiden fyysisten näppäinten kanssa.

    1. Olen kyllä samalla kannalla, että nuo fyysiset näppäimet toimisivat paremmin, mutta eikös Androidissakin siirrytä softapohjaisiin ”näppäimiin” Hunajakennon myötä?

Kommentointi on suljettu!