Motorolalta tehokas Android-luuri Amerikkaan: Photon 4G

Amerikkalainen Motorola on esitellyt kotimarkkinoilleen uuden Android-luurin, joka nähdään yksinoikeudella Sprint-operaattorin valikoimissa. Uutuus kantaa nimeä Photon 4G ja se nähdään rapakon takana myynnissä kesän aikana.

Uutuus tukee amerikkalaisoperaattorin 4G-verkkoa. Sen verkko-ominaisuuksiin lukeutuvat CDMA-, WiMAX- ja GSM-yhteydet. Motorola Photon 4G toimii näin ollen melkeinpä missä päin maailmaa tahansa.

Puhelimen etupuolta hallitsee suuri 4,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka maksimaalinen tarkkuus on 960 x 540 pikseliä. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera, jolla voi tarkkojen still-kuvien ohessa tallentaa 720p-tason videokuvaa. Puhelin kykenee lisäksi toistamaan 1080p-materiaalia HDMI-liitännän kautta. Viihdeominaisuuksia täydentää jalusta, jolla luurin saa sopivaan kulmaan pöydälle makaamaan elokuvahetkiä varten.

Motorola Photon 4G:n muita ominaisuuksia ovat gigahertsin tuplaydinsuoritin (NVIDIA Tegra 2), 16 gigatavun sisäinen tallennustila, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth 2.1. Puhelin pohjautuu Android 2.3 -alustaan.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Heh, kuinka monta näitä iPhone kopioita tarvitaan?

  2. uutisessa ei tuoda ollenkaa sitä tärkeää seikkaa esille että kyseessä on fyysisellä näppäimistöllä oleva puhelin (QWERTY- luuri)

Kommentointi on suljettu!