Nokia parantaa N8:n videokuvausominaisuuksia päivityksellä

Nokia N8:n kehutut kameraominaisuudet paranevat tulevaisuudessa entisestään, paljastaa Nokian Damian Dinning Twitterissä. Nokia suunnittelee kameraluurilleen päivitystä, joka parantaa erityisesti N8:n videokuvausominaisuuksia.

Tuleva päivitys vaatii alleen Symbian Anna -järjestelmän, joten sitä ennen uusia kuvausominaisuuksia ei kannata odottaa.

Paketti sisältää kaksi keskeistä uudistusta. Ensimmäinen on kuvataajuuden nostaminen 30 FPS:ään, joka tarkoittaa käytännössä aavistuksen nykyistä jouhevampaa videokuvaa. Toinen on jatkuva automaattitarkennus, jonka myötä tarkennuspiste voi muuttua kuvauksen aikana. Ominaisuus terävöittää videoita.

Lähde: My Nokia Blog

5 kommenttia

  1. Nämä molemmat on käsittääkseni saanut jo pitkään epävirallisina ”add-oneina”, joten aivan pakko tuota Anna-päivitystä ei ole odottaa.

    1. Mutta kyseiset sovellukset eivät tietääkseni ole olleet kovinkaan optimoituja käyttöjärjestelmän kanssa ja aiheuttavat jonkin sortin bugeja yms.

  2. Onko tämmöstä tulossa myös c7:ään annan mukana, olis ihan hyvä tähänkin luuriin tommonen…

  3. C7 kamerassa ei voi olla eri tarkennuspisteitä, koska se käyttää Full Focus tekniikkaa. Eli siinä ei ole ollenkaan automaattista tarkennusta, vaan on kokoajan samassa
    tarkennustilassa.

  4. Aika erikoista, että kaatuvalle Symbian alustalle tehdään kuitenkin näinkin yksityiskohtaisia uudistuksia. Kamera on kyllä ennestäänkin pirun hyvä ja vielä tämä!

Kommentointi on suljettu!