Kuvissa ja videolla: pinkki Nokia N8

Toukokuussa esitelty pinkkiväriversio Nokia N8:sta löytyy jo Suomenkin markkinoilta. Luuri onkin nyt saatavilla kaikkiaan kuudessa eri värissä, joita pinkin lisäksi ovat sininen, oranssi, vihreä, hopeanvalkoinen ja tummanharmaa.

Viralliset pressikuvat eivät aina kerro koko totuutta siitä, miltä puhelin näyttää luonnossa. Niinpä ranskalaisen Test-Mobile-sivuston kierros pinkkiin N8:aan kuvien ja videon kera antavat laitteen olemuksesta realistisemman kuvan.

Pinkkiversio sisältää tutut ominaisuudet. Sen ehdottomiin kohokohtiin kuuluvat 12 megapikselin kamera, Xenon-salama sekä HDMI-liitäntä. Kosketusnäyttö pohjaa OLED-tekniikkaan, on kooltaan 3,5 tuumaa ja yltää 360 x 640 pikselin tarkkuuteen.

13 kommenttia

 1. värimaailma on laaja… nokiallakin on mahdollisuus kehittää tuotteitaan!

  t. osakkeenomistaja

 2. Nokialaisilla on vielä kuitenkin paljon tekemistä, jotta päästään kilpailijoiden tasolle. Eräänä positiivisena asiana on kuitenkin se, että kun ottaa nokialaisen kouraan, se tuntuu jämäkältä ja laadukkaalta. Tätä kokemusta ei tarjoa esimerkiksi samsung, htc tai zte – ainoastaan apple ja nokia.

  1. ai ei ole muka htc:lla jämäkän tuntuusia luurei… kokeeleppa ny uudestaan

   1. Itselläni on HTC Desire Z ja Nokia E7. Nokialainen on kyllä ehdottomasti jämäkämpi kapistus. Sitten onkin muita syitä, jotka johtavat zetan käyttöön ensisijaisena laitteena, kuten nettiselain ja sähköposti.

  1. Parempi monta, kuin vain musta ja valkoinen 😀 wink, wink apple…

 3. ”Nokialaisilla on vielä kuitenkin paljon tekemistä, jotta
  päästään kilpailijoiden tasolle. Eräänä positiivisena
  asiana on kuitenkin se, että kun ottaa nokialaisen
  kouraan, se tuntuu jämäkältä ja laadukkaalta. Tätä
  kokemusta ei tarjoa esimerkiksi samsung, htc tai zte – ainoastaan apple ja nokia.”

  Vai että paljon tekemistä? Ainut mikä Nokian pitää tehdä; on tuoda Windows -puhelimet markkinoille.

 4. @lämmittää
  Määrä ei korvaa laatua!

  1. Siis puhutko nyt värien laadusta vai kokonaislaadusta? Itse en ainakaan ole kuullut mistään, että N8:t olisivat vaihdelleet väriä? Ja jos iPhonessa näin tapahtuisi, sitä ylistettäisiin ”kameleontti”-värityksenä, eikös? 😀 //jk

 5. No, missäs se ”emännälle tällainen” -kommentti viipyy?

Kommentointi on suljettu!