Samsung Galaxy Tab 10.1 Suomeen loppukesästä

Elektroniikkajätti Samsung ilmoittaa tuovansa Galaxy Tab 10.1 -tablettinsa Suomen markkinoille elokuussa. Se perustuu uuteen Android 3.1 -käyttöjärjestelmään ja on maailman ohuin taulutietokone. Suositushinta laitteen 3G-versiolle on 699 euroa ja WiFi-mallille 549 euroa.

Korealaisvalmistaja on kasannut Androidin päälle oman TouchWiz UX -käyttöliittymän, jonka toimintaan voi perehtyä tarkemmin täällä. Se tarjoaa Androidin tummaa värimaailmaa pirteämmän ilmeen sekä sisältää muutamia käytännöllisiä ominaisuuksia.

Samsung Galaxy Tab 10.1:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen yltävä 10,1 tuuman kosketusnäyttö, gigahertsin tuplaydinsuoritin, gyroskooppi, kolmen megapikselin kamera ja 16 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kooltaan tabletti on 246 x 170 x 8,7 millimetriä ja se painaa 595 grammaa.

Uutuuden pikkuveli eli Galaxy Tab 8.9 rantautuu Suomeen syyskuussa.

3 kommenttia

  1. Itseäni kummastuttaa hinnoittelu näissä. Kalliimpia kuin iPad 2, mutta millä perusteilla tämä on selitetty?

    1. Niinpä! Kyllä se niin on, että sahaavat omaa oksaansa tuolla hinnoittelulla. Noitahan ostaa tuolla hinnoittelulla ne, joilla jo on Android-puhelin ja haluavat sitten tabletin samalla käyttiksellä. Kaikki muut sitten ostavatkin iPadin.

  2. Voivoi, on vaan Samsung aika pahasti myöhässä. Niin kilpailun iPadin tai muiden Android-tablettien suhteen.
    Alunperin tarkoituksenani olikin ostaa Galaxy Tab 10.1, mutta nopeat syövät hitaat, ostinpa Acer Iconia Tabin. Ja erittäin tyytyväinen olen.

Kommentointi on suljettu!