Vihaiset linnut lennähtävät kaivostunnelmiin: Angry Birds – Mine And Dine

Angry Birds -ilmiö jatkaa laajentumistaan. Kotimaisen Rovion kehittämää mobiilipeliä on ladattu jo yli 200 miljoonaa kertaa, eikä sen suosio näytä laantumisen merkkejä.

Vihaisten lintujen on nähty lentelevän jo mitä eriskummallisemmissa teemoissa. Tarjolla on muun muassa joulumaisemaa, pääsiäisteemaa ja Rio-elokuvan tunnelmiin sijoittuvaa versiota. Tuorein päivitys vie pelin hieman synkempiin tunnelmiin, sillä uusi Angry Birds – Mine and Dine sijoittuu kaivosmaisemiin.

Suomalaispeli koukuttaa pelaajiaan yksinkertaisella ideallaan. Niille jotka tähän peli-ilmiöön eivät ole vielä tutustuneet kerrottakoon, että Angry Birdsissä pelaajan tehtävänä on tuhota vihreät siat ampumalla niitä erilaisilla erityisominaisuuksilla varustetuilla linnuilla.

12 kommenttia

  1. kauankohan tätä angry bids suosiotaki kestää…

  2. Onkos tämä ladattavissa ihan päivityksenä tuohon Angry Birdsiin. Vai onko tämä Rion tapaan ihan oma pelinsä?

  3. Uskomatonta monistamista 🙂 pienillä ulkoasumuutoksilla tehdään liukuhihnalla uusia versioita! Samakait tuo – rahaa tulee 😀

  4. Nuo ovat ilmaisia päivityksiä – aiemmin ostanut saa siis ne ilmaiseksi. Se jos mikä on asiakaspalvelua. Koko perhe tykkää! 🙂

  5. Mun nokia n8:iin ei oo vieläkään tullu tota uutta mine and dine päivitystä? Tuleekohan ollenkaan vai kestääkö vain kauan?

  6. Eipä näitä ole jaksanut päivitellä/pelata sen ensimmäisen jälkeen. Juurikin samaa kenttää monistetaan pienillä muutoksilla.

Kommentointi on suljettu!