Videolla Nokian MeeGo-kehittäjille suunnattu N950-puhelin

Kuten mobiilimaailmaa tarkemmin seuraavat varmaan tietävätkin, ei N9 itse asiassa ole Nokian ainoa MeeGo-laite. Sen lisäksi yhtiöllä on tarjolla N950-nimeä kantava luuri, jota on jaettu harvoille ja valituille MeeGo-kehittäjille. Todennäköisesti laitetta ei koskaan nähdä yleisesti saatavilla, joka harmittaa varmastikin monia, sillä N9:stä poiketen luurissa on fyysinen QWERTY-näppäimistö.

Videopalvelu YouTubeen on ilmestynyt kaksi varsin mielenkiintoista pätkää, joissa käsitellään hieman Nokian kehittäjäpuhelinta. Ensimmäisessä keskitytään pääasiassa rakenteeseen ja toisessa tarkastellaan hieman käyttöliittymää. Kuvanlaadultaan videot eivät ole kaikken parhaimpia, mutta siitäkin huolimatta katsastamisen arvoisia.

Lähde: My Nokia Blog

11 kommenttia

  1. Aivan samaa mieltä! Täydellinen luuri… mmmMeeeeGooo…(Homer drool)

 1. Kyllähän Nokia tarjoo kehitysalustaa, ja rahottaakin jo valmiiks valmiiksi kuoppaamansa hankettaan…

  HERÄKKÄÄNY!

  1+1

 2. kyllähän tuo N9 luuri tulee myymään rautaisesti sen erikoisuuden takia jo pelkästään! nopein älykänny tähän mennessä

 3. Onneksi tuota lelua ei tuoda markkinoille! Saisihan siinä taas sivustot vitsin aihetta, jos tollanen buginen paska lykättäisiin ihmisille käteen.. En ostaisi edes sadalla eurolla.

 4. Nämä aasian miesten videot saa aina bugisen kuvan puhelimesta, kun järkiään kaikilla näkyy olevan tuommoset 4 sentin kynnet. Saahan niillä naputella tuota näyttöö ja ihmetellä miks se ei reagoi heti.

 5. @ Torsi. Ettei vain sattuis olemaan Developer Edition kyseessä?

 6. On täysin eri asia tuottaa kännyjä tavallisille pulliaisille ja enemmän perilläoleville, teknisesti orientoituneille henkilöille.

  Jos haluaa pelkästää puhua : 40e luuri riittää
  Jos haluaa maksaa tyhjänpäiväsestä surffaulusta luurillaan netissä:
  120 e luuri riittää
  Jos haluaa tehdä softaa luuriin, niin sitten hintavammat luurit ovat pakollisia (en tarkoita jme-luureja vaan qt-luureja)

Kommentointi on suljettu!