Videolla Symbian Belleä pyörittävä Nokia N8:n

Nokia X7:ää käsittelevässä videokatsauksessa kävimme läpi Symbian Annan uudistuksia, mutta nyt luvassa olisi liikkuvaa kuvaa sen seuraajasta, joka mitä todennäköisimmin kantaa nimeä Symbian Belle. Sen odotetaan löytyvän ensimmäisistä puhelimista vielä kuluvan vuoden aikana. Tarkempaa ajankohtaa ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä tiedetä.

Videolla nähdään kuinka Belle tuo Symbianiin Annaa kokonaisvaltaisempia muutoksia käyttöliittymän osalta. Mukana on muun muassa Androidista tuttu ylhäältä esiin vedettävä valikko, vähemmän tilaa haukkaava yläpalkki, uudenlainen alapalkki ja työpöydän monipuolisemmat widget-minisovellukset.

Symbian Annan tavoin Belle nähtäneen ensimmäisenä täysin uusissa puhelinmalleissa. Sen jälkeen alustan voidaan odottaa saapuvan päivityksenä myös nykyisiin luureihin.

Juttuvinkistä kiitokset Heikille!

Lähde: Daily Mobile Forum

18 kommenttia

 1. Kyllä tuo näyttää ihan kivalta symbianiksi 8)

  1. Koska se käy kaupaksi. Kaupassa asiakas tuskin miettii, onko käyttöjärjestelmä Android, WP vai Symbian. Enneminkin kysyvät toimiiko Angry Birds.

 2. Alkaa näyttää hyvältä. Turhan usein näyttö ei reagoinut kosketukseen oikein, sulavuus alkaa olla hyvällä tasolla. Tällä tasolla sympparin olisi pitänyt olla jo vuosia sitten. Lopulta tämä on vain kilpailijoiden kiinni ottamista. Ei riitä.

  1. höpö höpö, missä kohtaa muka ei reagoi kunnolla? kuten videon tekijä itsekin sanoo niin hän kuvssi toisella lädellä ja toisella käytti puhelinta ja siksi puhelin luisti pöydällä esim pyyhkäistessä ja muutenkin kameran pitely samalla kuulemma vaikeutti

   1. Höpö höpö itsellesi. Useassakin kohtaa, mutta eihän sitä fanipoika-lasien läpi näe.

  2. Höpöhöpö, kuten Antti jo sinulle kertoi mutta ethän sinä omppujesi takaa sitä näe.

   1. Ompputuote, klassinen trollausyritys kun faktat loppuu kesken. Oisko jälleen tietty yks ja sama jätkä eri nimellä?

    ps. Minulla ei ole yhtään ompputuotetta.

   2. Jakella ei jää mitään enää selittelylle sijaa, nyt kun Nokia nousee ja yksi Android-vamistaja kaatuu, koska nähdään muiden kaatuvan toisensa perään.
    Omppulasit silmistä pois.

   3. Logiikkasi ei pelaa. Nokian hyvin spekulatiivisella nousemisella ja Motorolan myynnillä Googlelle (huom ei kaatumisella) ei ole mitään yhteyttä. Nokialasit päästä pois.

 3. Android anyone? Tää kopiointi alkaa kyllä mennä jo naurettavan pitkälle.

 4. Itselläni ei varmaan ikinä ole ollut yhtä pahaa krapulaa kuin videon tekijällä!

 5. Näyttää Apple lasien takaa katsottuna mukavalta.
  Mielummin tuon ottaisin, kuin minkään Android laitteen.
  Harmi, että Nokia on pahasti myöhässä.
  Tämä olisi pitänyt olla jo 5230:ssa tehtaalta lähtiessä.

 6. Ja tämä tulee nykyisiin luureihin Nokian aikataulut tuntien parin vuoden päästä, ellei alusta sitten ehdi palaa ihan karrelle.

  Waiting for Anna.

 7. Tuo Symbian Pelle ei kyllä vakuuta yhtään,kun vertaa Androidiin!. 😉
  Sorry.

Kommentointi on suljettu!