Nokia lanseerasi uudistuneen verkkosivustonsa USA:ssa

Reilu vuosi sitten Nokia ilmoitti kehittelevänsä verkkosivustostaan uutta versiota, joka tulisi korvaamaan nykyisen sivuston. Työ tuottaa vihdoin tulosta, sillä yhtiö on aivan hiljattain ottanut uuden verkkosivustonsa virallisesti käyttöön Yhdysvalloissa. Se on käyttöliittymältään täysin uudistettu ja nostaa näin ollen Nokian verkkosivuston nykystandardeja vastaavalle tasolle.

Uuden sivuston pääväreinä ovat harmaa ja sinisen eri sävyt. Mukaan on integroitu keskeisimmät sosiaaliset palvelut, joten sivuston tykkääminen Facebookissa sekä jakaminen Twitterissä muille on helppoa. Parhaimman käsityksen uudistuksesta saa vierailemalla osoitteessa nokiausa.com.

Uudistettu sivusto tullaan varmastikin monistamaan asteittain käyttöön ympäri maailmaa. Se, että ensimmäisenä on USA, kertoo Nokian muuttuneesta painopisteestä.

5 kommenttia

  1. ”Se, että ensimmäisenä on USA, kertoo Nokian muuttuneesta painopisteestä.”

    Uudet sivut ovat olleet jo tovin Nokia Irelandin (nokia.ie) sivuilla käytössä. Ihmetyttää, että miksi sivuille on karsittu vain osa tuotteista, esim X7 puuttuu kokonaan, mutta ehkä ajan kanssa. 😀

  2. Itse asiassa Nokian irlantilaissivusto nokia.ie uudistui uudenlaiseksi jo hyvän aikaa sitten. Pingstaten linkkipalstallekin siitä vinkattiin jo 55 päivää sitten.

  3. Tämä sivu on ollut jo kauan koetestattavana nokia.ie sivustolla joka on Nokia Irlannin virallinen kotisivu. Mielestäni sivu on paljon parempi kuin ennen ja tuo positiivista brändilisää!

  4. Odotettu uudistus. Toivottavasti leviää pikapuolin myös muihin Nokian sivuihin.

  5. Ensin ilmoittavat, että Symbianin myynti lopetetaan usassa ja sitten uudistetaan nettisivut jonka etusivulla on vain Symbiania. Tosin mitä muutakaan siihen olisi voinut laitaaa kun WP-laitteita ei ole vielä.

Kommentointi on suljettu!