Nokia 600: edullinen Symbian Belle -luuri

Suomalaisen matkapuhelinvalmistajan kolmas tänään esitelty uutuus on Nokia 600. Puhelin on kolmikon edullisin ja sen veroton myyntihinta on ainoastaan 180 euroa. Uutuus nähdään myynnissä kolmannen vuosineljänneksen aikana mustana, valkoisena, pinkkinä ja limettinä.

Muiden tänään esiteltyjen uutuuksien tavoin myös Nokia 600:n sisällä hyrrää gigahertsin prosessori. Se tarjoaa myös NFC:n, 3G:n, Bluetoothin, WiFi:n (b/g/n), A-GPS:n, kompassin, kaksi gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikan. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja se yltää 640 x 360 pikselin tarkkuuteen. Kuvauspuolesta huolehtivat viiden megapikselin full focus -kamera sekä led-salama.

Nokia 600:ssa on panostettu erityisesti äänentoistoon. Luurin kaiuttimesta lähtee ääntä peräti 106 fonin verran. Musiikkiominaisuuksia täydentää kätevä FM-lähetin, jonka avulla musiikkia voi toistaa radion kautta.

Virallisilta mitoiltaan Nokia 600 on 111 x 53 x 13 millimetriä ja se painaa 100 grammaa.

7 kommenttia

 1. Nolon pieni resoluutio ja näyttö sekä puhelimella on paksuutta. Ei tuollaisella olisi kiva surffata. Ainoa hyvä puoli lienee hinta. Ei ihme että Noksun myynti vetää vielä kohtuullisesti vain kehittyvillä markkinoilla.

  1. Näyttö on pienehkö, mutta mielestäni tuo on todella kilpailukykyinen verrattuna saman hintaluokan vaihtoehtoihin. Tuon hintaluokan Androidissa on hirveät sisuskalut ja kamala tökkiminen.

  2. Itellä puhelimessa 3.1 tuuman näyttö 480×320 resoluutiolla ja täytyy sanoa että tulee surffattua, eikä ees osaa kaivata isompaa (ehkä osais, jos vähän aikaa jotain muuta testais). Enemmän se on softasta kiinni, viittiikö surffailla 🙂

 2. Pitäiskö tänn sivuston olla Nokiablogi eikä Mobiiliblogi?

  1. Totta kai suomalaisia kiinnostaa kaikki Nokian älypuhelin uutiset.

   1. Monelta suomalaiselta pääsi kirosana, kun Nokia tiedotti luopuvansa myös MeeGosta. Kovinkaan moni ei tunnu uskovan heidän nykyiseen Windows-itsemurhastrategiaan ja Microsoft yhteistyöhön, jossa Nokia teki itsestään renkipojan. Myös myöhästelyt puhelinten osalta sen kun jatkuvat. Elop vaikuttaa olevan Microsoftin lähettämä myyrä, joka pelaa entisen työnantajansa pussiin. Näissä tunnelmissa ei olekaan ihme, kun moni on menettänyt mielenkiintonsa Nokiaan.

Kommentointi on suljettu!