Samsung kellottaa Galaxy S II:n suorittimen 1,5 gigahertsiin ja lisää tuen LTE-yhteydelle

Korealainen elektroniikkajätti Samsung tuo markkinoille suositusta Galaxy S II -puhelimestaan uuden version, joka sisältää tuen LTE-yhteydelle. Kyseessä on niin sanottu 4G-yhteys, joka tekee verkossa surffaamisesta, videoiden suoratoistosta ja tiedostojen lataamisesta entistäkin nopeampaa. Uutuus nähdään Pohjoismaissa vuoden vaihteessa.

LTE-tuen lisäksi Samsung Galaxy S II LTE:ssä huomiota herättää prosessori. Tuplaytimellisen Snapdragon-piirin kellotaajuus on kivunnut kunnioitettavaan 1,5 gigahertsiin. Alkuperäisessä mallissa suoritin hyrrää 1,2 gigahertsin kellotaajuudella.

Samsung Galaxy S II LTE -puhelimen muita keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 4,5 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, Android 2.3 -käyttöjärjestelmä, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja kahdeksan megapikselin kamera. Uutukainen on kooltaan 129,8 x 68,8 x 9,49 millimetriä ja se painaa 130,5 grammaa.

Uuden sukupolven verkkotekniikan teoreettinen maksiminopeus on 100 megabittiä sekunnissa. Sen ansiosta muun muassa elokuvien suoratoisto Internetistä on häiriötöntä ja suurten tiedostojen lataaminen erittäin nopeaa. Esimerkiksi 4-minuuttisen mp3-musiikkikappaleen lataaminen kestää ainoastaan 0,3 sekuntia. Kokonaisen elokuvan lataaminen onnistuu alle kahdessa minuutissa.

13 kommenttia

  1. Huokaus, tuolta näytöltä on sitten varmasti kiva lukea pikseliraetta. Harkitsisin ostamista vain jos tarkkuus olisi 1280 x 720.

  2. Jos ei näe kumpaakin puhelinta ihan vierekkäin ei kokoeroa huomaa (”pari milliä”)! Ja jos ei SGSII:ssa näe pikselimössöä ei sitä näe silloin tuossakaan jossa pikseli on luokkaa 0,000001 mm suurempi!

  3. Jos näytön pikselimäärät olisi samaa luokkaa,kuin iPhone 4 mallissa niin voisin ostaa…eli 960 x 800 tai 1280 x 800!. 😉 Mutta,eihän nämä pelkästään ratkaise…akun kapasiteetti ja muut ovat tärkeämpiä!.

    1. Pitäähän se olla FullHD vaikka näyttö olisi 2″ kokoinen. Joka pikselistä tulee +1 to Dick Size. 😀

  4. Kyllä itse kun käytän sgs2:sta iphone 4:n jälkeen niin voin sanoa että näytön pitäisi olla tarkempi. kyllä ero on aika suuri etenkin netin selailussa kun koittaa lukea pientä tekstiä!

  5. Samsungin uusi malli jouluksi 5.2″ hyper super parempi ku sun isilläs amoled ++, nostetaan akun kapasitettia että saadaan kellotettuna toimimaan edes tunnin. Näytön reso pysyy samana, kun pullonpohjalaseja käyttävät android nörtit ei näe muutenkaan mitään. Kamera pysyy samana, mutta kopioidaan siihen Applelta jotakin. Kuoret jätemuovista, kun muita materiaaleja ei osata muotoilla. Ostaisin heti!

  6. Hahahaha apple nörtti ragee.. Ei sille vaan voi mitään ku applen kurssi kääntyy ja samsung/htc androud valtaa markkinat

  7. No eihän tämä s2:sen näyttö ole todellakaan mitään pikseliraetta :D. Älkää nyt viitsikö. Applemiehet valittavat samsungin huonoa pikselitiheyttä ja sitten kotona surffaavat ihan mielissään todella surkealla resolla varustetulla ipadillaan ja kirjoittelevat foorumeille, kuinka mahtava näyttö siinä on 🙂 Kyllä täytyy olla todella surkea näkö, jos s2:lla joutuu zoomaamaan niin paljon, että pikselit alkavat häiritsemään. Ehkäpä iphone onkin suunnattu etupäässä puolisokeille senioreille retinoillaan.

  8. kuules JYKKE meillä on kotona Ipad 2 SGS 2 Iphone 4 kaksi ekaa mulla ja viimenen vaimolla. Ja kun selaan nettiä ipadillä missä pikselitiheys on paljon huonompi kuin sgs2:ssa niin se näyttää paremmalta ja selitys on siinä että teksti on niin isoa että katson sitä niin kaukaa että en enää erota pieniä pikseleitä ja näyttö on ok! Mutta sgs2:ssa kun olen nenä kiinni näytössä niin pienet tekstit ovat todella huonoa luettavaa ja epäilen etteivät käyt harmaita pikseleitä myöskään riittävän viisaasti. Kiteytettynä Iphone 4 ja ipad antavat paremman lukukokemuksen kuin sgs 2.

Kommentointi on suljettu!