Kuvassa Nokia 703? Nokian ensimmäinen Windows-luuri?

Verkossa leviää mielenkiintoinen kuva luurista, jonka väitetään olevan Nokia 703. Lähteen mukaan kuva olisi peräisin esittelylehtisestä, jossa demotaan Nokian tulevaa Windows Phone -pohjaista puhelinta.

Uutuus muistuttaa ulkoisesti MeeGo-pohjaista N9:ää. Tämä osuu yksiin aikaisempien huhujen kanssa, joiden mukaan suomalaisvalmistajan ensimmäinen Windows-puhelin noudattelisi yleisilmeeltään N9:ää.

Huhun mukaan Nokia 703:n ominaisuuksiin kuuluisivat ainakin 3,7 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 512 megatavua käyttömuistia.

Lähde: WMPowerUser

6 kommenttia

 1. …ja kun N9 ja Mango laitetaan vierekkäin vertailuissa, niin karu totuus paljastuu 😉 Toki tämä on oma henk.koht mielipiteeni, mutta sen verran hyvältä kaikin puolin N9 on eri videopätkissä näyttänyt Windows-luureihin verrattuna että itse odotan kiltisti omaa N9:äni. Vielä kun tulisi ne pari extra värivaihtoehtoa eli vihreä ja oranssi, niin jeshh! 🙂

  PS. onnekkaana sain N8:iini Symbian Belle -esiversion kaverini avulla (virallinen Nokia release, ei mikään vuodettu versio), ja vaikka on ns. alpha release niin on kyllä loistava käyttää verrattuna aiempaan Symbian 3:een! Aiemmin oli loistava kamerapuhelin, nyt Bellen myötä loistava kamera JA puhelin. Selainkin on juuri niin hyvä, ettei enää ole tarvinnut pyydellä vaimokkeen Samsung Galaxy S:ää lainaan 😉

 2. Näyttää todella hyvältä. Nokian nykymuotoilu uppoaa, vois jopa sanoa että alan paras muotoilu.

 3. Kukahan noisssa nimissä enää pysyy selvillä; 703. hmm

 4. näyttää vähän n9:ltä. oisko jopa (osittain) samat kuoret?

 5. ”kun N9 ja Mango laitetaan vierekkäin vertailuissa, niin karu totuus paljastuu 😉 Toki tämä on oma henk.koht mielipiteeni, mutta sen verran hyvältä kaikin puolin N9 on eri videopätkissä näyttänyt Windows-luureihin verrattuna että itse odotan kiltisti omaa N9:äni.”

  Yhtään virallista videota Nokian WP-puhelimista ei ole vielä nähty, joten pikkuisen aikaista vertailla. Ja muutenkin promovideothan on aina pelkkää silmäkarkkia. Mutta jos spekuloimaan mennään, niin itse veikkaan että Mango Nokian luureissa tulee pesemään jonkun N9(kuolevalla Meegolla) mennen tullen.

 6. ”Mutta jos spekuloimaan mennään, niin itse veikkaan että Mango Nokian luureissa tulee pesemään jonkun N9(kuolevalla Meegolla) mennen tullen.”

  MeeGo tosiaan voi kuolla, mutta vain siksi että eFloppi ja Nokia sen antavat tapahtua. Jos N9 (MeeGo) ja Nokian WP7 laitetaan vierekkäin niin näkyy kuinka ruma ja ”epäseksikäs” WP7 on! Ehkä Nokian Windows luurit voivat myydä bisnespuolella mutta suurin osa ns. tavallisista ihmisistä jättää ne kaupan hyllylle ja valitsee iPhonen tai jonkin Androidin – eli jää Nokian älyluuri ostamatta. Mutta jos Nokialla olisi jatkossakin kaupan kolme-neljä MeeGo puhelinta niin asia olisi aivan eri näköinen. Ikävä kyllä Nokia tuskin nousee suurimmaksi älypuhelinten valmistajaksi pelkästään Windowsin turvin…

Kommentointi on suljettu!