Samsungin uudessa tabletissa on Super AMOLED Plus -näyttö: Galaxy Tab 7.7

Korealainen Samsung on esitellyt IFA 2011 -messuilla uuden Galaxy Tab 7.7:n, josta löytyy ensimmäisenä tablettina markkinoilla Super AMOLED Plus -tekniikkaan nojautuva kosketusnäyttö. Uutuuslaitteessa on Samsungin mukaan markkinoiden paras mobiliteetti, sillä Galaxy Tab 7.7 on ainoastaan 7,89 millimetriä paksu ja se painaa vaivaiset 335 grammaa.

Nimeään mukaille uutukaisen kosketusnäytöllä on kokoa 7,7 tuumaa. Se yltää 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen ja tarjoaa Super AMOLED Plus -tekniikan ansiosta entistäkin paremmat katselukulmat sekä terävämmän kuvan.

Ohjelmistopuolesta Samsung Galaxy Tab 7.7:ssä huolehtii Android 3.2 -alusta. Tutusti käyttöjärjestelmän päällä lepää korealaisvalmistajan oma TouchWiz-käyttöliittymä, joka sisältää muun muassa kätevän Mini Apps -toiminnon. Sen ansiosta muutamia perussovelluksia (laskin, muistio jne.) voidaan avata ohjelmien päälle omaan ikkunaan. Näin esimerkiksi verkkosivustolla olevan tekstin kirjoittaminen muistiin on vaivattomampaa, kun selainta ei tarvitse sulkea.

Samsung Galaxy Tab 7.7:n muita keskeisiä ominaisuuksia ovat HSPA+, WiFi, GPS, Bluetooth 3.0, kolmen ja kahden megapikselin kamerat, microSD-muistikorttipaikka ja mallista riippuen 16-64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Suorituskyvyn takaa 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja toiminta-ajoista huolehtii 5100 mAh:n akku.

Uutukainen nähdään myynnissä loppuvuodesta 699 euron suositushinnalla.

4 kommenttia

  1. Argh! Miksi, miksi kukaan ei tee edes säädyllistä 7-8 tuuman näyttöllistä tablettia jossa EI olisi noita 3G ja LTE yhteyksiä jotka nostaa hinnan aivan sairaisiin 500-700 euron lukemiin. Tahdon pienen tabletin jolla voin surffata, lukea PDF tiedostoja ja pelata pelejä. Ja kukaan ei vieläkään ole sellaista tehnyt.

  2. Onko tää nyt puhelin vai tablet? Ei noista samsungin laitteista enään tiedä näyttökoot on niin lähellä toisiaan!! LOL

    1. Onko yleensä puhelimessa 7 tuumaista näyttöä?

Kommentointi on suljettu!