HTC Radar herkuttelee Mangolla

Yhdessä TITAN:in kanssa älypuhelinvalmistaja HTC esitteli myös toisen Windows Phone Mango -luurin, joka nähdään niin ikään myynnissä lokakuun aikana. Kyseessä on HTC Radar, joka on TITAN:ia maltillisempi niin ominaisuuksiensa kuin kokonsakin puolesta.

HTC Radar jatkaa taiwanilaisvalmistajalle tyypillisellä muotolinjalla. Pyöristetyt kulmat yhdistyvät alumiiniseen kuoreen ja hillittyyn yleisilmeeseen. Kokoa luurilla on 120,5 x 61,5 x 10,9 millimetriä ja painoa sillä on 137 grammaa.

Uutukaisen etupuolta hallitsee 3,8 tuuman kosketusnäyttö. Sen yläpuolella on VGA-kamera ja alhaalla tutut Windows Phone -painikkeet. Sisuksissa jyllää gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Tallennustilaa Radar tarjoaa kahdeksan gigatavun verran.

Puhelimen muita tärkeimpiä ominaisuuksia ovat HSPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, GPS ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Mukana on lisäksi viiden megapikselin kamera, jossa on 28 millimetrin laajakuvalinssi ja valoherkkä BI-CMOS-kenno.

4 kommenttia

 1. huhuu hoitaako tata blogia kukaan kun ei juttua tuu kuin ehka viikossa 1 kpl !!!!!!!! ?????

  1. Jos Teemu oot nykyään liian kiireinen hoitamaan blogia yksin, niin eikö joku voisi tulla auttamaan sinua. Olis harmi kuopata näin hyvä blogi.

   1. Apua otetaan kyllä vastaan! 🙂

    Ehkä pitäisi kirjoittaa aiheesta juttu etusivulle, jos kiinnostuneita sattuisi löytymään.

    Itse en nykyistä tahtia parempaa pysty, sillä olen viikot töissä ja päivät on pääsääntöisesti 7-17, joten illallakaan ei hirveästi jaksa paneutua mobiilimaailmaan. Jotain pientä on kuitenkin aina työn alla, kuten esimerkiksi tällä hetkellä videotesti HTC Sensationista. 🙂

   2. Juu, juttu etusivulle olis hyvä idea.Uskoisin että joku ehtii auttamaan. Yksi idea on myös ”ehdota artikkelia”-nappula, jolla muut voisi ehdotella sinulle hyviä artikkeleita.

Kommentointi on suljettu!