HTC:ltä ohut Windows Phone Mango -luuri suurella näytöllä: TITAN

Matkapuhelinvalmistajat ajavat älyluureihinsa entistäkin suurempia näyttöjä. Korealainen Samsung esitteli vastikään Galaxy S II LTE:n 4,5 tuuman näytöllä ja Galaxy Noten 5,3 tuuman näytöllä. Nyt on taiwanilaisen HTC:n vuoro, jonka Windows Phone -pohjaisesta TITAN-puhelimesta löytyy 4,7 tuuman kosketusnäyttö.

Uutuus perustuu Windows Phonen uusimpaan Mango-versioon. Ohjelmisto tarjoaa näin ollen tuen muun muassa moniajolle ja HTML5-tekniikalle.

HTC TITAN:in 4,7 tuuman kosketusnäyttö nojaa LCD-teknologiaan. Se yltää 480 x 800 pikselin tarkkuuteen ja tekee valmistajan mukaan erityisesti toimistotyöskentelystä vaivatonta.

Puhelimen sisällä jyskyttää 1,5 gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Sen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera, joka sisältää 28 millimetrin laajakuvalinssin ja valoherkän BI-CMOS-kennon. Etupaneelia koristaa puolestaan 1,3 megapikselin kamera videopuheluita varten.

Uutukaisen muihin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Kooltaan HTC TITAN on 131,5 x 70,7 x 9,9 millimetriä ja se painaa 160 grammaa.

Luuri saapuu Euroopassa kauppoihin lokakuussa.

4 kommenttia

  1. Hyvän näköinen ja vaikuttaa hyvältä, mutta ihan liian iso.

  2. Näköjään muutkin valmistajat ovat vielä mukana pelissä WP7:n herruudesta. Saas nähdä miten Noksu pärjää.

  3. Noksu pärjää hyvin. Valmistajilla ei ole sellaista tarjota, mitä Noksu tarjoaa.

  4. Nähty on ja kokeiltu käytännössä. Laite sopii yllättävän hyvin käteen, ei yhtään liian iso (voi olla että taskussa hieman iso). Suurikokoinen näyttö tekee erityisesti lukemisesta ja videoiden katselusta mukavampaa ja varmaan myös navigoinnista mutta sitä ei päässyt kokeilemaan. WP7.5 tuntui kaikin puolin toimivalta ja nopealta. Opeteltavaa enemmän kuin iPhonessa. Alkuvaikutelma positiivinen.

Kommentointi on suljettu!