Samsung Galaxy Note: älypuhelin 5,3 tuuman kosketusnäytöllä

Korealaisen Samsungin toinen mielenkiintoinen IFA 2011 -messuilla esitelty uutuus Galaxy Tab 7.7:n lisäksi on ehdottomasti Galaxy Note, jota valmistaja mainostaa mobiiliksi muistikirjaksi. Käytännössä kyseessä on älypuhelin tavallista suuremmalla näytöllä, mutta ei kuitenkaan niin isolla, että sen voisi suoraan kategorioida tabletteihin.

Galaxy Note on varustettu 5,3 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on huippuluokkaa. Se yltää nimittäin 1280 x 800 pikseliin. Kosketusnäyttö perustuu HD Super AMOLED -teknologiaan ja sitä on mahdollista käyttää sormien lisäksi mukana toimitettavalla S Pen -kynällä. Sille löytyy säilytyspaikka laitteen rungosta. Kynällä halutaan helpottaa muistiinpanojen laatimista Galaxy Notella.

Noten ominaisuuksiin kuuluvat myös HSPA+, LTE, Bluetooth 3.0, WiFi a/b/g/n, A-GPS, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin kamera ja LED-salama. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.3 ja sen jouhevuudesta huolehtii 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Kooltaan Samsung Galaxy Note on 146,85 x 82,95 x 9,65 millimetriä ja se painaa 178 grammaa. Vertailuna todettakoon, että 4,3 tuuman näytöllä varustettu Samsung Galaxy S II on virallisilta mitoiltaan 125,3 x 66,1 x 8,5 millimetriä. Se on myös huomattavasti Notea kevyempi, sillä Galaxy S II painaa vain 116 grammaa.

Laite saapuu kauppoihin marraskuussa 799 euron suositushinnalla.

5 kommenttia

  1. Koskahan Apple koittaa kieltää tämänkin?

  2. Koskakohan Samsung koittaa kopioida jotakin taas?

  3. Miten vuoden 1994 video liittyy iphoneen?
    Jossa kerrotaan macintoshista?

Kommentointi on suljettu!