Samsung Galaxy S II pian saatavilla myös valkoisena

Edeltäjänsä tavoin Samsungille suureksi menestykseksi muodostunut Galaxy S II -älypuhelin on pian saatavilla myös valkoisena. Yhtiö kertoo valkoisen version rantautuvan Pohjolaan syyskuun puolivälissä tutulla 599 euron suositushinnalla.

Asiakkaillamme on nyt varaa valita. Hienostuneen, tyylikkään valkoisen ja rouheamman mustan ystävät löytävät kumpikin oman Galaxy S II:n”, kommentoi Samsungin telecom-tuotteiden Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom.

Valkoinen Galaxy S II ei eroa ominaisuuksiltaan keväällä markkinoille rantautuneesta mustasta väriversiosta. Se on edelleen ainoastaan 8,49 millimetriä paksu ja tarjoaa loisteliaan 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäytön. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.3 ja käyttöliittymänä Samsungin oma TouchWiz. Puhelimesta löytyy lisäksi muun muassa 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, full HD -videokuvaus ja LED-salama.

5 kommenttia

    1. Koska se on suositushinta, eikä mikään lopullinen myyntihinta.

      ”Pohjolaan syyskuun puolivälissä tutulla 599 euron suositushinnalla”

      Jo tuosta tutulla sanasta voisi päätellä, että sama suositushinta oli myös mustalla.

  1. Verkkiksestä löytyy jo hintaan 599,90 €, vielä 24 kpl varastossa…

Kommentointi on suljettu!