HTC esitteli Sensation XE:n 1,5 Ghz:n suorittimella ja huipputason audiotekniikalla

Taiwanilainen HTC on lanseerannut markkinoille ensimmäisen Beats Audio -brändiä kantavan puhelimen, joka saapuu markkinoille syyskuun lopussa. Uutuudessa on panostettu erityisesti äänentoistoon, jonka lisäksi keskeisiä painopisteitä ovat olleet akun keston optimointi ja suorituskyky. Puhelin kantaa nimeä Sensation XE.

Ihmiset kuuntelevat mobiililaitteillaan yhä enemmän musiikkia, katselevat videoita ja pelaavat pelejä. Tämän vuoksi myös laitteiden ääniominaisuuksien vaatimustaso kasvaa jatkuvasti. Koska haluamme tarjota ihmisille parhaan mahdollisen multimediakokemuksen, olemme tuoneet markkinoille HTC Sensation XE -älypuhelimen”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund sanoi.

Laitteen sisuksissa hyrrää 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, jota tukemassa on 768 MB:tä RAM-muistia. Uutukainen perustuu Android 2.3 -alustaan, jonka ominaisuuksia valmistaja on laajentanut tutusti Sense-käyttöliittymällä. Luurin etuosaa hallitsee 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka yltää 960 x 540 pikselin tarkkuuteen. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama.

HTC toimittaa Sensation XE:n mukana Beats by Dr. Dre -kuulokkeet, joiden kehutaan täyteläistävän bassoa ja kirkastavan diskanttia.

Akun kestoa on viilattu korvaamalla Sensationin 1520 mAh:n virtalähde tehokkaammalla 1730 mAh:n akulla.

2 kommenttia

  1. HTC käyttää yhtä ainoaa muotoilua. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta olisi se yks muotoilu edes hyvän näköinen…

    1. Olen samaa mieltä. Lisäisin että Androidin pakolliset neljä nappia on rumia. Ne tekee mistä vain laitteesta etovan. Ilman niitä tääkin näyttäis ihan hyvältä. Vain SGS2 käytetty keskinappi on tyylikäs ratkaisu Android vehkeessä. Toivottavasti Ice Cream Sandwich tekee fyysisistä napeista tarpeettomia.

Kommentointi on suljettu!