Nokia aloitti ensimmäisten Symbian Belle -luurien toimitukset

Matkapuhelinvalmistaja Nokia kertoo Twitter-viestillä aloittaneensa ensimmäisten Symbian Belle -pohjaisten luurien toimitukset jälleenmyyjille. Tieto koskee tässä vaiheessa 700– ja 701-malleja, joten ilmeisesti edullisempaa 600-puhelinta joudutaan odottamaan aavistuksen pidempään. Senkin pitäisi kuitenkin löytyä myynnistä syyskuun loppuun mennessä.

Nokia 700 on markkinoiden pienimpiä 3,2 tuuman kosketusnäytöllä varustettuja puhelimia. Sen materiaaleina on käytetty bio- ja kierrätysmuoveja sekä kierrätysmetalleja. Puhelimesta löytyy muun muassa gigahertsin suoritin, NFC, viiden megapikselin kamera ja LED-salama. Näyttö kykenee 360 x 640 pikselin tarkkuuteen ja sitä suojaa Gorilla Glass -lasi.

Nokia 701 kuuluu Symbian-malliston kirkkaimpaan kärkeen. Sen erikoisuutena on IPS LCD -teknologiaan luottava 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Sen muihin keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat gigahertsin suoritin, NFC ja kahdeksan megapikselin kamera.

3 kommenttia

  1. Hienoa! Pitää vakavissaan harkita tätä kun on puolet halvempi kuin N9 ja on kuitenkin nopea ja sulava käyttää.

  2. Nokia 600 ei tule myyntiin Suomessa, Nokian ääni-blogilta poimittua:

    Nokia 600 ei tule myyntiin Suomessa (Nokia 700 ja 701 tulevat).

  3. ..on Pelle -käyttöjärjestelmä Symbianista!!. =)

Kommentointi on suljettu!