MobiiliBlogin videolla HTC Sensation

Tämän hetken kuumimpien Android-puhelinten kastiin lukeutuva HTC Sensation on päässyt MobiiliBlogin testipenkkiin. Tuloksena syntyi reilu kymmenen minuutin mittainen videokatsaus, jossa käydään läpi sekä laitteen rakennetta että ohjelmistopuolen ominaisuuksia.

Kuten nimikin antaa odottaa, ovat Sensationin ominaisuudet markkinoiden parhaimmistoa. Sen sisällä jyrrää 1,2 gigagertsin tuplaydinsuoritin ja luurin 4,3 tuuman kosketusnäyttö yltää aina 960 x 540 pikseliin asti. Ohjelmistosta huolehtiva yhteispelissä Android 2.3 -käyttöjärjestelmä ja Sense 3.0 -käyttöliittymä.

HTC Sensationin muita keskeisiä ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera 1080p-videokuvauksella ja LED-kaksoissalamalla, 768 MB:tä RAM-muistia, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio.

Sitten itse videon kimppuun!

Lähde: Teemu Hynninen

3 kommenttia

  1. Entä kamera ja kamerasovellus? Onko tässä yhtään parempi kamera kuin muissa HTC:n laitteissa eli huono.

    1. Kiitoksia hyvästä videosta. Jos pääset räpeltämään laitetta vielä, minuakin kiinnostaisi, onko kamerasta mihinkään.

  2. Hyvä ja informatiivinen arvostelu, mutta aavistuksen vähemmän adjektiiveja voisi olla mukana :-). Esimerkkinä, vaikka kosketusnäytöllä kirjoittaminen voi olla ”erittäin sulavaa”, niin pitäisin sitä silti subjektiivisena asiana.

Kommentointi on suljettu!