HTC päivitti Sensen ja esitteli Rhymen

HTC:n Android-puhelimia koristava Sense-käyttöliittymä ottaa jälleen askeleen eteenpäin. Yhtiö esitteli hiljattain uuden Rhyme-puhelimen, joka sisältää seuraavan version Sensestä. Uutuuspuhelin nähdään Pohjoismaiden markkinoilla lokakuun alusta lähtien.

Taiwanilaisvalmistaja kuvailee Sensen tuoreinta versiota aiempaa selkeämmäksi. Se uudistaa kotinäkymää, joka tekee entistäkin helpommaksi viestien, tapaamisten ja muiden käyttäjälle tärkeiden asioiden seuraamisen. Mukana on myös erityisiä HTC Rhymelle suunniteltuja taustakuvia, jotka täydentävät laitteen käyttökokemusta.

Uudistettu Sense integroi sosiaaliset palvelut aiempaa tiukemmin osaksi puhelinta. Puhelun saapuessa käyttäjä näkee soittavan henkilön viimeisimmän tilapäivityksen muiden tietojen yhteydessä.

HTC Rhyme on Android 2.3 -pohjainen luuri, jonka sisällä jyllää gigahertsin suoritin. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,7 tuumaa ja kykee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat ainakin viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n ja GPS.

Kooltaan puhelin on 119 x 60,8 x 10,85 millimetriä ja se painaa 130 grammaa.