Lähde mukaan MobiiliBlogin sisällöntuotantoon – bloggaajia haussa!

Vieläkö muistat tämän? MobiiliBlogi vuonna 2008.

Kuten olette huomanneet, on MobiiliBlogin uutisointi viimeisimpien kuukausien aikana vähentynyt huomattavasti. Syy tähän on yksinkertainen. Nykyinen työni sitoo minut arkipäivinä kymmeneksi tunniksi, joten aikaa eikä jaksamistakaan juuri illalla enää blogin kirjoittamiseen ole. Siksi haenkin nyt apujoukkoja pitämään vuosien saatossa laajan lukijakunnan saavuttanutta sivustoa pystyssä.

Hakusessa olisi muutama bloggaaja, joilta liikenisi aikaa parin jutun kirjoittamiseen viikossa. Vaatimuksena on tietenkin kiinnostus mobiilimaailmaa kohtaan, asiantuntemus ja kieliopillisten perusasioiden hallinta. Plussaa ovat kuvankäsittelytaidot ja tuntemus WordPress-julkaisujärjestelmästä.

Palkkaa bloggaamisesta en pysty tarjoamaan. Laajan lukijakunnan ansiosta jutuista saatava palaute antaa mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntemusta ja kirjoitustaitoja. Samalla saa hieman käsitystä siitä, millaista verkkotoimittajan työskentely voisi olla.

Kiinnostuneet voivat ottaa allekirjoittaneeseen yhteyttä sähköpostilla: admin [at] mobiiliblogi [piste] com. Kertokaa mailissa hieman itsestänne ja liittäkää mukaan vaikka pieni uutinen esimerkkinä. 🙂

PS. Hyvillä ”jätkillä” on myös mahdollisuus päästä testaamaan uutuuspuhelimia.

1 kommentti

  1. toivottavasti saat jonkun jatkamaan hyvää työtä/harrastusta 🙂

Kommentointi on suljettu!