Huawei Honor: edullinen älypuhelin isolla akulla

Huawei on noussut kunnolla ihmisten tietoisuuteen halvalla U8800 Ideos X älypuhelimellaan. Huawei jatkaa älypuhelimien valmistusta  julkaisemalla uuden puhelimen, Honorin.

Huawei Honorissa pyörii Android 2.3.5 Gingerbread. Laitteen ytimenä on yksiytiminen prosessori 1,4GHz kellotaajuuteen kellotettuna . Puhelimen takana on kahdeksan megapikselin kamera ja etupuolella on kahden megapikselin kamera. HD-tasoinen FWVGA-näyttö on kooltaan 4 tuumaa ja kuvasuhteeltaan 16:9. Akku on kapasiteetiltaan 1900 mAh. Huawei kertoo, että puhelinta pystyy käyttämään jopa kolme päivää lataamatta. Se on pisin akunkesto 4 tuumaisilla näytöillä varustettujen puhelimien keskuudessa. Honor painaa 140 grammaa ja sen paksuus on 10,9mm.

Honor tulee uudella käyttöliittymällä, jota on helpompi muokata ja hallita. Käyttöliittymässä tulee samalla uusi dynaaminen sää-pienoisohjelma. Honor sisältää myös gyroskoopin, joka on mukava lisä jos tykkää pelata puhelimella. Puhelin on DLNA-sertifioitu, mikä takaa yhteentoimivuuden muiden DLNA-laitteiden, kuten digitaalikameroiden, pelikonsoleiden ja televisioiden kanssa.

”Honor tarjoaa paketin ominaisuuksia jotka nostavat älypuhelimen käyttäjäkokemusta, sisältäen erittäin pitkäkestoisen akun, joka on kriittinen älypuhelimen suorituskykyyn nähden mutta sitä on usein vähätelty.” –Victor Xu, Huawein markkinointijohtaja.

Lähde: Huawei

5 kommenttia

 1. Taitaa olla uuden kirjoittajan ensimmäinen artikkeli. Onnittelut! 😀

  1. Olet oikeassa, tämä on ensimmäinen artikkelini. Kiitos onniteluista!

   Kuuntelen palautteita mielelläni, sekä positiivisia että negatiivisia. Joten jos joku kohta artikkelissa pistää silmään tai jos kirjoitukseni miellyttävät, niin kertokaa ihmeessä!

   1. Hyvä artikkeli, josta asian saa hyvin irti.

    Toista kappaletta kritisoisin sen verran, että joissakin virkkeissä olisi voinut mainita useamman speksin kerralla. Eli käyttää välillä pitempiä ja välillä lyhyempiä virkkeitä. Näin tekstistä saa sujuvampaa, ja sitä on mukavampi lukea.

    Tämä vain tällaisena ”muotoiluhuomautuksena”, artikkelissa sinänsä ei mielestäni ole mitään vikaa. 🙂

 2. Joku otti vihdoinkin Nokian gallupista oppia.. Eikös siinä äänestetty akun kesto tärkeimmäksi ominaisuudeksi?

Kommentointi on suljettu!