Samsung Galaxy S II rikkoi 10 miljoonan rajapyykin

Android-pohjaisen Samsung Galaxy S II:n myynti ei näytä laantumisen merkkejä. Huhtikuussa lanseerattu älypuhelin myi kahdessa kuukaudessa viisi miljoonaa kappaletta ja nyt sen myynti on ylittänyt jo kymmenen miljoonan rajapyykin, ilmoittaa Samsung.

Nimensä mukaisesti Galaxy S II on seuraaja suursuosiota nauttineelle Galaxy S:lle, joka nosti Samsungin merkittävimpien Android-valmistajien kastiin. Se pohjautuu Android 2.3 -alustaan, sisältää TouchWiz 4.0 -käyttöliittymän sekä tarjoaa vääntöä 1,2 gigahertsi tuplaydinsuorittimen voimalla. Kosketusnäyttö perustuu Super AMOLED Plus -tekniikkaan ja on kooltaan 4,3 tuumaa. Kattavista ominaisuuksistaan huolimatta luuri on vain 8,49 millimetriä paksu.

Samsung julkaisi suosikkipuhelimestaan hiljattain valkoisen väriversion, jonka suositushinta on mustan tavoin 599 euroa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!