Samsungin ensimmäinen Windows Phone Mango -luuri on Omnia W

Älypuhelinvalmistaja HTC esitteli omat Mango-luurinsa (TITAN ja Radar) muutama viikko sitten ja nyt sen jalan jälkiä seuraa korealainen Samsung, jonka uusimpaan Windows Phone -versioon pohjaava älypuhelin kantaa nimeä Omnia W. Se nähdään Suomen markkinoilla marraskuussa 429 euron suositushinnalla.

Microsoftin uusi Windows Phone 7.5 -alusta, joka siis myös Mangona tunnetaan, tarjoaa edeltäjäänsä nähden yli 500 uudistusta. Se sisältää muun muassa kauan odotetun moniajon, joka nopeuttaa sovellusten välillä kahlaamista. Samsung Omnia W osaa lisäksi jakaa mobiililaajakaistansa muiden laitteiden käyttöön WiFi:n välityksellä.

Uutuuspuhelimen teknisiin kohokohtiin lukeutuvat ehdottomasti 3,7 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö (800 x 480 pikseliä) ja 1,4 gigahertsin prosessori. Yhteyspuolelta löytyy WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, HSPA + ja GPS. Muita laitteen keskeisiä ominaisuuksia ovat kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-salamalla.

Kooltaan Samsung Omnia W on 115,9 x 58,8 x 10,9 millimetriä ja se painaa 115,3 grammaa.

5 kommenttia

  1. Mikkisofta on maineensa niin hyvin pilannut, että yritän pysyä kaukana heidän tuotteista. Sivumennen sanoen Nokia valitsi huonon kumppanin.

  2. joo, varsin vaatimaton vehe ja ruma käli. Minä valitsen vallan toisen …N9…

  3. ”Samsung Omnia W osaa lisäksi jakaa mobiililaajakaistansa muiden laitteiden käyttöön WiFi:n välityksellä.”

    Ahaa, nyt selvisi, miksi en ole onnistunut saamaan nettiyhteyttä Samsungin Windows-luurilla (Omnia Lite) Samsungin Windows-läppäriin. Se kyllä onnistui heti ja helposti wanhalla Nokian parjatulla Symbian-luurilla.

    1. mutta kattos ne on niitä uusia ominaisuuksia! >_<

  4. Ruma vehje. Odottelen Nokian iskua WP markkinoille jos siihen alustaan päädyn.

Kommentointi on suljettu!