Uuden iPhonen julkaisu 4. lokakuuta?

Apple on kutsunut useita teknologiablogeja 4. lokakuuta järjestettävään tilaisuuteen. Kutsuista käy ilmi vain paikka, päivämäärä ja aika, sekä kutsun aihe, ”Let’s talk iPhone”. On todennäköistä, että Apple julkaisee tapahtumassa uuden iPhonen, joko iPhone 4s tai iPhone 5 -puhelimen. Tapahtuma alkaa kello 10 aamulla Tyynenmeren aikaa, eli kello 20 Suomen aikaa.

Odotatko sinä uutta iPhonea?

Lähde: ThisIsMyNext

6 kommenttia

 1. hyvä ja ytimekäs artikkeli!
  kymmenen pistettä janille!
  t. osakkeenomistaja

 2. Todellakin odotan, hyvä että saadaan vihdoin joku valopilkku N9:n lisäksi mobiilimarkkinoille. Sen verran käynyt tylsäksi nämä mobiilimarkkinat. Toiset puskee muutaman kuukauden välein melkein samaa luuria pihalle.

  Kaikesta kyllä huomaa mikä valtava kiinnostus tätä luuria kohtaan ihmisillä on, toiset vihaa ja toiset tykkää, mutta kaikki siitä puhuu ja jokaisella on siitä joku mielipide, tai ainakin todella monella 🙂

  Esim engadgetissa tällä uutisella on jo neljässä tunnissa 1714 kommenttia ja gsmarenassa 230 kommenttia mikä on sillä sivulla paljon. Applen uutiset on jatkuvasti niitä kommentoidumpia uutisia, sekin kertoo osakseen siitä ilmiöstä.

  On kyllä mielenkiintoista nähdä mitä sieltä tulee! ja eniten kiinnostaa näyttökysymys, mitä Apple tekee näyttökoolle vai tekeekö mitään.

  Myös tämä tulevan iPhonen se the juttu eli puhe ”assistentti” on mielenkiintoinen, että miten laaja se on ja miten hyvin se on toteutettu ja miten hyvin/huonosti sitä pystyy hyödyntämään Suomessa. Tuo kuvan let’s talk iPhonehan viittaa juuri tähän ominaisuuteen, eli saatavissa ainoastaan uuteen malliin ja se ominaisuus millä yritetään kalastella myös iPhone 4 käyttäjiä. Vähän samoin kun nelosessa rummutettiin facetimea niin nyt varmaan tuota assistenttia

   1. Hyvä kysymys

    http://www.macrumors.com/2011/09/26/apples-assistant-seen-as-key-feature-for-new-iphone-hardware/ Tuossa on jotain infoa siitä enkuksi että mitä se voisi olla, mutta tarkemmin asiasta tietää vain Apple.

    Kai se on joku luuriin integroitu assistentti mille voi jutella ja hyödyntää sitä monin eri tavoin., esim yhtenä esimerkkinä tehdä erilaisia hakuja netistä, pyytää hakemaan lentoliput tietylle päivään tiettyyn aikaan tai vaikkapa leffaliput tiettyyn leffaan, tai ehkä sillä voi vaikka kysyä luurilta koska minulla on se ja se tapaaminen merkitty kalenteriin. WP7 luureista löytyy samantapainen.

    ”No more endless clicking on links and pages to get things done on the Internet. Delegate the work to Siri and relax while Siri takes care of it for you.”

    Tuon sirinhän Apple osti vuosi sitten.

   2. Okei, vähän selkeni. En kyllä jaksanu linkkiä lukea, jos siinä vain kerrotaan, mitä se VOISI olla, mutta kiitti kuitenkin. Odotellaan ja katsellaan, mitä se seuraava iPhone tuo tullessaan.

 3. Onko tuo puhe assistentti joku puheohjaus? Siistiä, kun ei tarvii enää soittaa kavereille vaan voi jutella puhelimen kanssa. Tosi näppärää!

Kommentointi on suljettu!