Nokialta kolme Windows-puhelinta 26. lokakuuta? Nämäkö ovat niiden ominaisuudet?

Mitä ilmeisimmin kotimainen Nokia tulee esittelemään ensimmäisen tai paremminkin ensimmäiset, jos viimeisimpiä huhuja on uskominen, Windows Phone -pohjaiset luurinsa 26. lokakuuta starttaavassa Nokia World 2011 -tapahtumassa. Lontoossa pidettävässä tilaisuudessa uskotaan tuoreimpien huhujen mukaan nähtävän jopa kolme Windows-luuria. Ne kulkevat koodinimillä Sabre, SeaRay ja Ace.

Kolmikosta edullisimpaan päähän tulisi ominaisuuksiensa valossa sijoittumaan Nokia Sabre, jonka lopullisen mallinimen huhuillaan olevan Nokia 703. Se tarjoaa lähteen mukaan 3,7 tuuman LCD-kosketusnäytön, 1,4 gigahertsin suorittimen, viiden megapikselin automaattitarkenteisen kameran, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä vaihdettavat takakuoret.

Nokia SeaRayn ominaisuuksiin kuuluvat 1,4 gigahertsin prosessori, 3,7 tuuman Clear Black AMOLED -kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja Carl Zeiss -optiikalla sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen lopullinen myyntinimi saattaisi olla Nokia 800.

Lippulaivamalliksi olisi muodostumassa Nokia Ace. Sen tarjontaan kuuluvat 4,3 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin suoritin, HSPA+, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Carl Zeiss -optiikka, 16 gigatavua tallennustilaa ja 1800 mAh:n akku. Tämä uutuus voisi olla nimeltään Nokia 900.

Lähde: MyNokiaBlog

8 kommenttia

 1. Veikkaanpa hyvinkin että nämä ovat Nokian WP7 debyytin aseet. Veikkaan myös, että joku näistä saattaa olla jenkkilän yksinoikeusmalli. Veikkauksena olisi tuo Ace, koska se tukee sikäläistä LTE 4G teknologiaa.

  Soneralla tosin on 4G verkkoa edes pieni läikkä Suomessa, joten toivoa on.

  P.S.: se kirjoitetaan SeaRay.

  1. Näinhän se oli. Väkisellä meinasi aina vääntyä SeeRayksi… 🙂

 2. Hyvän näköinen tuo kuvassa näkyvä luuri

 3. Ensi vuoden alkupuolella puhkeaa Windows-kupla kun puhelimet ei menekään kaupaksi niin kuin Elop on hehkuttanut. Moni on saanut Microsoftn metkuista tarpeekseen ja välttää Nokian puhelimia. Muutama kotimainen Nokia-fani ei paljon asiaa auta ja pahimmilaan saavat alkaa fanittamaan jotakin muuta.

   1. No, eivätpä Symbian luuritkaan myy, joten Nokialla ei ole kuin voitettavaa. Saas nähdä kuinka rampautuneet myös N9:n myynnit tulevat olemaan Elopin toilailujen takia.

 4. Onko tolla Sabrella eli sapelilla tarkoitus lyödä kilpailevat puhelimet hajalle, niin Noksun luurit menisivät kaupaksi? :p

 5. Aika ”saippuakotelolta” näyttää!!. =)

Kommentointi on suljettu!