Samsungilta hyödyllisiä lisävarusteita mobiililaitteille

Samsung tuo markkinoille syksyn aikana tukun mielenkiintoisia lisävarusteita, jotka se suuntaa tuoreimmille mobiililaitteilleen. Luvassa on muun muassa taulutietokoneille suunnattu telakointiasema ja -näppäimistö, kynää muistuttava Bluetooth-kuuloke ja Galaxy S II:lle tarkoitettu tehoakku uuden takakuoren kera.

Lokakuun puolivälissä korealaisvalmistajalta saapuu kaksi näppäimistöratkaisua Galaxy Tab 8.9– ja Galaxy Tab 10.1 -tableteille. Ensimmäinen on näppäimistöllä varustettu suojakotelo. Se saa tabletin muistuttamaan kannettavaa tietokonetta, jonka näyttöä voidaan kääntää haluttuun kulmaan. Mukaan on mahdollista liittää hiiri, joka voidaan yhdistää joka langattomasti tai johdolla. Näppäimistöllisen suojakotelon suositushinta on 149 euroa.

Toinen näppäimistön tarjoava ratkaisu on uusi telakointiasema. Se mahdollistaa tabletin käyttämisen vaakatasossa sekä tukee langattomasti tai johdolla liitettävää hiirtä. Tällaisen näppäimistön saa itselleen 79 eurolla.

Yhtiön uusi Bluetooth-kuuloke muistuttaa erehdyttävästi kynää, mutta on kuin onkin langaton kuuloke, joka tukee Bluetooth 3.0 -tekniikkaa. Kuulokkeen toimitukset ovat jo käynnistyneet. Sen suositushinta on 59 euroa.

Samsung Galaxy S II -puhelimen omistajille yhtiö on tuonut tarjolle tehokkaan 2000 mAh:n akun. Se parantaa merkittävästi toiminta-aikoja 1650 mAh:n vakioakkuun verrattuna. Akun ohessa toimitetaan uusi takakuori. Valkoisella takakannella varustettu tehoakku saapuu kauppoihin lokakuun puolivälissä. Suositushinta on 29 euroa.

3 kommenttia

  1. Tuollainen tehoakku nykyisessä älypuhelinmaailmassa pitäisi tulla aina vakiovarusteena.

  2. Saisi tosiaan olla älypuhelimissa kunnolliset akut. Samsung halusi vain tehdä maailman ohuimman älypuhelimen, joten isompi akku ei sopinut suunnitelmiin. Nythän LG Optimus Black on vieläkin ohuempi. Sanon vaan, että jos puhelin on pari milliä paksumpi, sitä ei tunne missään, mutta jos akku loppuu kesken päivän sitten ottaa päähän.

  3. Luurissa tulisi olla puheennauhoitus puhelusta ja huoneesta sillä tasolla millä nytkin varsinaiset laitteet ovat. Mutta eihän noita laitteita voi ajaa markkinoilta pois – näillä jokamiehen satasen luureilla.

Kommentointi on suljettu!