Symbian Belle saataville 26. lokakuuta

Nokia Ranskan mukaan Symbian Belle tulee ladattavaksi 26. lokakuuta, joka on myös Nokia Worldin avajaispäivä.

Symbian Belle tulee olemaan saatavissa kaikkiin Symbian Anna -laitteisiin, eli Nokia N8, X7, E7, C7, E6, C6-01 ja mahdollisesti myös Nokia 500 -puhelimeen. Päivitys on ladattavissa suoraan puhelimesta OTA-latauksena, tai Ovi Suiten kautta tietokoneella.

Lähde: ESPhoneBlog

22 kommenttia

 1. No hyvä näin, mutta mitä luultivimmin mun c7 puhelimeen tää päivitys tulee vasta viikko ton päivämäärän jälkeen.

 2. Bellen kehitysversiota Nokia N8:ssa aktiivisesti käyttäneenä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Symbianin käytettävyys on noussut sille tasolle, jossa sen olisi pitänyt olla jo vuosia sitten.

  1. Kovasti odottelen jo omaan E7:ni. Pikkuisen sain esimakua Elisa Studiossa Nokia 700 ja 701 muodossa.

  2. Mitenkäs ne sovellukset siinä aukee?? Kun tässä annassa ne aukee aika hitaasti.

   1. Ei näitä nykyisiä Anna-puhelimia ja noita uusia Belle-puhelimia voi oikein verrata, kun uudemmissa on paljon tehokkaampi prosessori. Niissä kaikki toimii oikein jouhevasta. Olen kuitenkin elänyt siinä käsityksessä, että Belle-päivitys tuo näihin Anna-puhelimiinkin vauhtia lisää.

 3. Nopeastipa tulee Belle ulos, jos pitää tieto paikkaansa. Vastahan se Anna tuli asennettua E7:ään. 🙂

 4. Kovasti odotettu, olisipa se ollut esim änkasissa vuosi sitten niin puhelinta olisi myyty paljon enemmän… Mitenkähän mahtaa oman änkasini prosessori riittää pyörittämään Belleä?

 5. Tuntuu itse asiassa nopeammalta Belle N8:ssa kuin alkuperäinen firmis. Annaa en ole kokeillut, kun hyppäsin suoraan Belleen. Ja tämä versio, joka minulla on, on jo vanha eli parannuksia on vielä varmasti tähänkin verrattuna tullut.

 6. Grafiikasta jne tulee mieleen joku ”perus-puhelin”!!.Joo,hyvää kehitystä. =)

 7. Anna,Pelle ja mikä mahtaa seuraava olla?.

  1. Mikäköhän mahtoi olla Androidin päivityksillä tai iOS:lla? Siinä sinulle vastaus. Eikö Nokia saisi julkaista parannuksia?

 8. Saa oma C7 vähän jatkoaikaa. Uusi iPhone olisi kiinnostanut, mutta ei taida hinta Suomessa laskea. Pitänee odotella vielä Nokian w8 luureja, minulle navigointi on todella tärkeä ominaisuus.

 9. Navigoinnin takia Nokia luuri vai? iLuuriin alle 20€ parempi navi ku mitä Nokialaises o…

  1. Maksaisin mielelläni Nokian navigaattorista satojakin euroja. Yksi harvoista asioista joka on ilmaisenakin laadukas.

 10. Hei, tekstissä olisi typo: ”Wordlin avajaispäivä.” Eli World, mutta kirjoitit vahingossa Wordl
  :=

 11. Nokialaisessa navigointi 0€ ja lisäksi puhelin maksaa alle 300€, että ei oikein iPhoneen voi verrata. Käytän navigointia myös paljon maastopyöräillessä, mihin en uskaltaisi iPhonen arvoista laittetta ottaa mukaan.

 12. tuleehan sieötä varmaan se pataässä vielä 😉

 13. Itselläni on C6-01 Annalla ja olen ollut todella tyytyväinen tähän kapulaan ja softaan. Belle jatkoksi ja Nokia is back. Noh, ehkä se über kallis-high-end kapula vielä puuttuu (N9 ehkä olisi sellainen mutta jää marginaaliksi Nokian oman tyhmyyden ja MS sopparien takia). Itse en kuitenkaan viitsi maksaa kännystä 600eur joten oma c6-01 ja vaimon E7 Anna softalla ovat tehneet näistä luureista oikeasti hyviä puhe- ja mediakäyttöön. Vanhat Symbbarit oli hyviä vain puhekäytössä ja karseita mediakäytössä.

 14. kauankoha sitä päivitystä saa vielä odottaa…

Kommentointi on suljettu!