HTC julkaisi Sensation XL:n

Kuluvalla viikolla esitelty Sensation XL laajentaa taiwanilaisen HTC:n Sensation-tuoteperhettä uudella Beats Audio -luurilla. Kyseessä on musiikkiominaisuuksia painottava Android-luuri, joka nähdään Suomen markkinoilla marraskuussa.

Beats Audiolla varustetut tuoreet älypuhelimet nostavat elämyksen aivan uudelle tasolle musiikkia kuunneltaessa, videoita katseltaessa tai pelejä pelattaessa. Yhteistyömme Beatsin kanssa näkyy käyttäjien tarpeet yhä paremmin huomioon ottavina laitteina”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund kommentoi uutukaista.

HTC Sensation XL:n etupuolta koristaa suuri 4,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus yltää 480 x 800 pikseliin. Puhelimen sisällä jyskyttää 1,5 gigahertsin suoritin, jonka tukena on 768 MB:tä RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 16 gigatavua.

Yhtiö hehkuttaa uutukaisensa sopivan Beats Audio -äänitekniikan ansiosta erinomaisesti viihdekäyttöön, eli musiikista, elokuvista ja peleistä nauttimiseen. Puhelimen mukana toimitettavat urBeats-kuulokkeet täydentävät laitteen musiikkiominaisuuksia. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaukosäädin, joiden ansiosta hands free -puheluiden hallinnointi, musiikkikappaleiden selaaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen on vaivatonta.

Puhelimen muihin keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, DLNA, gyroskooppi, GPS, HSPA ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Kuvauspuolelta löytyy valovoimaisella linssillä (f2.2 suurimmalla aukolla) sekä valoherkällä BI-CMOS-kennolla varustettu kahdeksan megapikselin kamera.

5 kommenttia

  1. Puhelimet kasvaa, mutta miksei taskutkin samalla?

  2. Itse puhelinta en pidä liian isona, mutta näytön resoluutio on aivan onneton.

  3. Jaa a… HTC alkaa ainakin kaipaan uutta verta muotoilutiimiin…

  4. Vuoden surkein puhelin. Resoluution takia. Ostaisin vain, jos resoluutio olisi 1280 x 720 tai korkeampi. Jos se ei ole teknisesti mahdollista, maailma ei ole vielä valmis tuollaiselle puhelimelle.

Kommentointi on suljettu!