Ei Symbian Belleä 26.10.

Symbian Belle ei tule ladattavaksi Anna-puhelimiin 26.10. Näin on kommentoinut Nokian työntekijä Nokian keskustelupalstalla.

Kirjoittaja skyee, Yvonne, Nokian Promotions Manager Ohjelmapäivitysosastolta, kertoo Nokian keskustelupalstalla, että heidän ohjelmassaan on keskittyä tuomaan Symbian Anna Yhdysvaltain, Kanadan ja Australian markkinoille. Symbian Belle -päivitys on luvassa sitten myöhemmin.

Lähde: Nokia Conversations, GSMarena

8 kommenttia

  1. Noniin. Loppuis jo tämä omaan jalkaan ampuminen.

  2. Miksi Anna? Eikö olisi ollut parempi viedä Belle!!

  3. No yllätys! Olishan se nyt ollutkin, jos Nokia olisi saanut kerrankin jotain ripeästi ulos.. Ja samaa ihmettelen, että miksi sitä Annaa, miksi ei suoraan Belleä??

  4. Olen käsittänyt, kun Nokian ihmisten kanssa olen jutellut, että näihin Symbian ^3 -puhelimiin ei Belleä suoraan saa, vaan pitää laittaa se Anna ensin.

  5. Niinhän se voi olla. Jännä homma silti kun WP7-luurin hankin ja päivitin, niin se osasi asentaa ensin vanhemmat päivitykset ja sitten Mangon perään samalla kertaa. Luulisi ettei tuo nyt Nokiallekkaan mikään mahdottomuus olisi, että ajetaan ensin se Anna sisään ja heti perään Belle samalla istumalla. Voisi jopa jenkkilässäkin tehdä jonkinlaisen vaikutuksen, kun luurissa olisikin Belle päivityksen jälkeen ja ihmiset katsoisivat, että ’oho, Nokiahan on saanut jotain aikaankin’, kun puhelimen päivityksen jälkeen käyttöön ottavat.. Sen verran parempi tuo Belle kumminkin on. Kerro Jani ihmeessä Nokian väelle tommosia terkkuja, jos yhteydessä olet. 🙂

    1. Nokian tuntien tämä ei ole mikään yllätys. No toivottavasti tulee tänä vuonna 🙂

Kommentointi on suljettu!