Nokia uudelleennimesi Ovi Storen Nokia Storeksi

Nokia julkisti uuden kauppa-sovelluksen uusimmille Symbian-puhelimilleen. Se seuraa Nokian uutta nimeämiskäytäntöä, muuttaen nimen Nokia Storeksi, ja se on kirjoitettu kokonaan uudelleen QT Quickilla.

Suurin ero entiseen sovellukseen on parantunut nopeus. Sovellus käynnistyy nopeammin, se vastaa nopeammin käskyihin ja lataa sivut nopeammin. Myös ulkonäkö on saanut kasvojenkohotuksen, sen seuraten nyt tulevan Symbian Bellen ulkonäköä laittaen pikavalinnat näytön alareunalle.

Tämä näyttää ohjelmien kehittäjille, että Nokia on sitoutunut ohjelmien kehittämiseen QT:llä. Ohjelman pitäisi päivittyä lähipäivinä, mutta jos et malta odottaa, voit käydä lataamassa betaversion ohjelmasta Nokia Beta Labsista.

Oma henkilökohtainen kokemus ohjelmasta on, että se tosiaan toimii paljon nopeammin, ja on suositeltavaa ladata se heti. Selailu, lataaminen ja ostaminen sujuu nyt paremmin, eikä se pyydä jatkuvasti kirjautumaan sisään uudestaan.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

  1. Mulle tää päivitys tuli jo toissa päivänä. Ja on tää kyllä paljon nopeampi. Toivottavasti bellestäkin tulee näin nopea.

  2. Vanha uutinen. Tää oli symbian suomessa joku viikko sit -.-

    1. Tuo betaversio on tosiaan julkaistu jo jonkin aikaa sitten, itsekin sitä olen käyttänyt. Nyt kuitenkin Nokia on virallisesti ilmoittanut julkaisseensa sen, ja lähettää sen ihmisten puhelimiin.

  3. Onhan huomattavasti mukavampi käyttää. Ja Valtsu…kyllä Belle tuo huomattavasti mukavamman käyttökokemuksen ja nopeuden ku mitä Anna antaa.

Kommentointi on suljettu!