Nokialta edullisia uutuuksia: C2-05 ja X2-05

Kotimainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on esitellyt markkinoille kaksi edulliseen hintapäähän sijoittuvaa luuria, jotka yllättäen jatkavat vielä yhtiön vanhaa nimeämiskäytäntöä. Kyseiset uutuudet kantavat nimiä C2-05 ja X2-05. Ne saapuvat markkinoille viimeisen vuosineljänneksen aikana ja sijoittuvat 50 euron hintaluokkaan ennen veroja ja muita lisiä.

Nokia C2-05 on pyöreälinjainen liukupuhelin, joka tarjoaa pääsyn sosiaalisiin palveluihin esiasennetuilla Facebook– ja Twitter-sovelluksilla. Uutukaisen teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa VGA-kamera, kahden tuuman LCD-näyttö, MP3-soitin, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Kooltaan C2-05 on 99,43 x 47,77 x 16,28 millimetriä ja se painaa 98,5 grammaa. Valmiusaikaa sen vakioakku tarjoaa peräti 20 päivän verran.

Kaksikon toinen osapuoli, X2-05, luottaa kulmikkaampiin linjoihin. Se on musiikkipainotteinen kännykkä, josta löytyy 106 fonin voimakkuuteen kykenevä kaiutin. Puhelimen näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa ja takaa löytyy VGA-tason kamera. Mukana on myös microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-tuki ja FM-radio. Kokoa X2-05:llä on 113 x 50 x 15 millimetriä ja painoa 87,8:n gramman verran.

Lähde: Nokia Conversations

7 kommenttia

 1. tässä taas nokialaista huippumuotoilua… paksuuskin taitaa nipinnapin jäädä alle kaksi (2) senttiMETRIÄ!

  tyylikkäitä ongenpainoja!

  t. osakkenomistaja

 2. Eiköhän tässä ole tavoteltu iäkkäämpiä käyttäjiä jotka EI HALUA 600€ maksavaa älypuhelinta!!

  1. Tai muita henkilöitä, jotka haluavat halvan ja hyvän puhelimen.

 3. jos olisin köyhä tai iäkäs, nostaisin syytteen nokiaa vastaan… halventamisesta!

  t. osakkeenomistaja

  1. Nonniin, rauhotuppas taas. Ihan hyvältä perusluurilta toi näyttää.

 4. Kehitysmaapuhelimet ei meitä varakkaampia suomalaisia kiinnosta.

 5. Apple-addikti pennut saavat winettää ihan vapaasti,
  itse olen juuri vaihtamassa Samsungin kosketusnäyttö roinasta juuri C2-05:een.

  Nykyisistä iPhone-mallin romuista ei kyllä ole mihinkään; hajoavat heti kun lämpötilat laskevat talven tasolle, tipahtavat lattialle tai saavat pisarankin nestettä ruudulleen. Akun kestokin on naurettavaa vitsiä, piippaavat nollaa heti seuraavana päivänä, kun muutaman vuoden vanhat Nokialaiset kestävät aktiivistakin käyttöä jopa reilun viikon. Ja yritäppäs yhdellä kädellä (sokkona) typettää tekstareita … good luck with that!

  Call me old-fashioned, mutta nappulat > taputtelu ilman minkäänlaista force-feedbackiä. Sim kortti- ja memorycard paikatkin alkavat olla YLELLISYYTTÄ perusominaisuuksien sijaan.

Kommentointi on suljettu!