Samsung houkuttelee iPhone 4S:n ostajia

Australiassa Samsungin ja Applen taistelu on saanut käsinkosketeltavia piirteitä. Samsungin Galaxy S II on ollut parhaiten myyvä Android-älypuhelin. Nyt 13.10 Applen uusi iPhone 4S on tulossa myyntiin, ja Samsung on keksinyt mainoskikan saadakseen Applen puhelinta jonottavat asiakkaat siirtymään omaan jonoonsa.

Samsung on alentanut Galaxy S II:n hintaa tämän viikon ajaksi vaivaiseen kahteen dollariin Sidneyssä. Puhelin on tarjolla tähän hintaan kuitenkin vain 10 ensimmäiselle asiakkaalle, joten joka aamu Samsungin liikkeen edessä on jono, joka ulottuu pidemmälle kuin iPhone 4S:ää odottavien ihmisten jono. Tämä Samsungin liike, ja Apple Store ovat samalla kadulla vain metrien päässä toisistaan.

Samsungin vastaavien on sanottu jopa tulleen tarjoamaan puhelinta iPhone-jonossa oleville. Tämä on todella rohkea taktiikka yritykseltä, jonka tuotteita on laitettu myyntikieltoon Applen toimesta jo pidemmän aikaa.

Lähde: TheNextWeb

5 kommenttia

  1. Miksi jono on pidempi kuin kymmenen ihmistä?

    1. Kampanja kestää viikon, joten vielä 70:nnelläkin on hyvä syy nysvätä jonossa.

      1. Kiva viettää viikko samsungin kaupan edessä 😀 eikö ne parempaa tekemistä keksi…

  2. Ei taida Samsungia paljon naurattaa vaikka ehkä eilen vielä nauratti, nyt kun on juuri tullut uutinen, että Apple on jälleen voittanut oikeusjutun ja tällä kertaa Australiassa ei myydä galaxy tabia lainkaan. Taisi osua aika pahasti omaan nilkkaan tämä tempaus.

    Samsung tosin varmaan itsekin tajuaa, että ei sillä ole mitään mahdollisuuksia pärjätä iPhone myynnille joten jotain epätoivoista sen on yritettävä.

  3. SGS 2 pystyy myynnillään kilpailemaan iPhone 4S vastaan!. 😉

Kommentointi on suljettu!