Tämäkö on Samsung Galaxy S III?

Phandroid-sivusto on saanut tuntemattomasta lähteestä kuvan jossa näyttäytyy uusi, julkaisematon Samsung Galaxy S III. Kuva on hieman epäselvä, mutta tekstistä saa selvän kun tarkasti katsoo.

Kuvan perusteella Galaxy S III sisältää 1,8GHz Exynos 4212 -tuplaydinsuorittimen, jonka tukena on jopa 2GB RAM-muistia. Kamera on tarkkuudeltaan 12 megapikseliä.

Näyttö on 4,6″ Super AMOLED Plus HD. Näytön tarkkuutta ei tiedetä, mutta kohtapuoliin julkaistavassa Samsung Nexus Prime -puhelimessa on 4,3″ Super AMOLED Plus HD näyttö, jonka resoluutiot on 1280 x 720 pikseliä, joten luulisi resoluution olevan Galaxy S III -mallissa vähintäänkin sama.

Samsung Galaxy S III julkaistaan todennäköisesti vuonna 2012.

Onko tämä kuva aito vai ei? Siihen saamme vastauksen luultavasti vasta ensi vuonna.

6 kommenttia

  1. En tiedä aitoudesta mutta en ole nähnyt yhtään ainoata Samsung esitystä tuollaisella pohjalla 🙂

    Mutta alkaa menemään nuo näyttöjen koot iha turhan isoiksi…itse tiputtauduin S2 luurista N9 käyttäjäksi ja siinä on ihan passelin kokoinen näyttö.

  2. heh… vai tiputtauduit? Paremminkin nousit N9:n käyttäjäksi.

  3. Tosiaan ovat näytöt nyt turhan isoja ainakin minun makuuni. Neljän tuuman näyttö on vielä hyvä, Galaxy S2:n näyttökin vielä menee mutta nyt menee yli.

  4. Galaxy S III sisältää 1,8GHz Exynos 4212 -tuplaydinsuorittimen, jonka tukena on jopa 2GB RAM-muistia. Kamera on tarkkuudeltaan 12 megapikseliä.

    =)

Kommentointi on suljettu!