Nokia 710 lipsahti nettiin

Verkkoon on jälleen vuotanut tietoja uudesta nokialaisesta. Tällä kertaa kyseessä on varsin luotettava lähde, sillä tiedot Nokia 710 -mallista tulevat suomalaisvalmistajan omalta kehittäjäsivustolta, jonne listataan muun muassa laitteiden yksityiskohtaiset tekniset tiedot.

Yhtiön listauksissa hetken aikaa esillä olleen Nokia 710:n tiedot ovat vielä hieman ristiriitaisia, sillä Nokia kertoo laitteen pyörittävän vanhaa Maemo 2008 -käyttöjärjestelmää. Tämä lienee kuitenkin virhe, joka ei pidä paikkaansa. Muilta osin tekniset tiedot viittaisivat vahvasti Windows Phone -alustaan, mutta toki kyseessä voisi olla myös kovemman luokan Symbian-luuri.

Tiedoista käy ilmi, että Nokia 710:stä löytyisi 1,4 gigahertsin Cortex A8 -suoritin, 3,7 tuuman kosketusnäyttö (800 x 480 pikseliä), viiden megapikselin kamera ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Pitkään jatkuneeseen huhumyllyyn saataneen vihdoin jonkinlainen tolkku lokakuun lopulla. Yhtiön odotetaan nimittäin esittelevän ensimmäiset Windows Phone -pohjaiset älypuhelimensa 26. lokakuuta käynnistyvässä Nokia World 2011 -tapahtumassa.

Lähde: My Nokia Blog

7 kommenttia

  1. Nokialla on tosiaan aikoinaan ollut myynnissä tämänniminen tabletti, mutta näköjään jäänyt kovin unholaan, kun toimittajakin kutsuu sitä löydöksi. Pyöritti maemoa, kuten edeltäjänsäkin.

    1. Se nokialla ollut tabletti oli kyllä nokia 770. Käyttis ja näytön resoluutio täsmää, mutta tuon 770 näyttö ei kyllä ollut 24 bittinen eikä silloin tunnettu mitään Clearback-teknologiaa. Kamera, prosessori ja muistin määräkin poikkeavat siitä vanhasta tabletista. Luultavasti siis tuohon on vain lipsahtanut väärä käyttis.

  2. symbbari c++ ilman qt:ta. ei tuossa nyt täsmää oikein mikään.

  3. Teemu, olis todella mielenkiintoista, jos saisitte N9 testiin. Onkos tällaista suunniteltu?

    1. Tulossa on. Varmaan jonkinlainen video on sitten jossain vaiheessa N9:stä luvassa. 🙂

Kommentointi on suljettu!