Videolla: nopeustestissä iPhone 4 ja iPhone 4S

iPhone 4 -puhelimen omistajilla ei lienee kovinkaan montaa syytä vaihtaa uudempaan iPhone 4S:ään, sillä peruskäytön kannalta laitteiden erot ovat hyvin marginaalisia. Viidennen sukupolven iPhone tarjoaa toki merkittäviä rautaparannuksia, kuten esimerkiksi tuplaydinsuorittimen ja tehokkaamman grafiikkapiirin.

Miten Applen tekemät uudistukset vaikuttavat iPhonen jokapäiväiseen käyttöön? Siitä selvää on ottanut TechnoBuffalon Jon Rettinger, joka testaa iPhone 4:n ja iPhone 4S:n välistä nopeuseroa perustehtävissä kuten sovellusten käynnistymisessä sekä verkkosivustojen latautumisessa. Video osoittaa varsin hyvin sen, että iPhone 4 on käytettävyydeltään edelleen hyvällä tasolla ja uudistettu 4S-versio tarjoaa vain hyvin pienen lisän nopeuteen.

Apple iPhone 4S:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat tuplaytimillinen A5-piirisarja, 3,5 tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera sekä Bluetooth 4.0.

Lähde: TechnoBuffalo

2 kommenttia

  1. No, miten nyt näin huonot tähdet annettu jutulle? 8)

    Veikkaan että yleinen viilis laitteen ympärillä olisi erilainen jos sen nimi olisi iPhone 5.

    1. Jos et ole huomannut niin tällä sivustolla yleinen käytäntö on masinoida jokaisen Appleuutisen tähdet ihan minimiin, varmaan sama porukka antaa jokaiselle Appleuutiselle yhden tähden ja näin Applen uutiset harvoin on juurikaan yli kahden tähden, ihan sama mitä asia koskee.

      Täällä on 5-6 uusinta appleuutista 2:ssa tähdessä 😀

Kommentointi on suljettu!