Nokia 800:n pressikuvat valuivat verkkoon, näyttää N9:ltä

Matkapuhelinvalmistaja Nokian tuleva Windows Phone -puhelin noudattelee hiljattain markkinoille saapuneen N9:n kehuttua muotolinjaa. Asia käy ilmi verkkoon vuotaneista kuvista, joiden väitetään olevan suoraan Nokian virallisesta pressimateriaalista. Kuvissa esiintyvän puhelimen oletetaan kantavan mallinimeä Nokia 800.

Kuvien perusteella Nokia 800 olisi tulossa myyntiin mustana, sinisenä sekä pinkkinä. Laitteesta odotetaan löytyvän ainakin 3,7 tuuman kosketusnäyttö sekä aikaisempien huhujen mukaan 1,4 gigahertsin suoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Nokian odotetaan virallistavan ensimmäiset Windows Phone -luurinsa ensi viikolla Nokia World 2011 -tapahtumassa, joten kovinkaan pitkään emme nyt nähtävien kuvien aitoutta joudu spekuloimaan.

Lähde: Pocketnow.com

22 kommenttia

 1. Microsoftin härskeillä keinoilla hankittu dominoiva asema on kestänyt työasemapuolella yli 20 vuotta. Olisi kuluttajien etu jos tämä yritys epäonnistuisi täysin mobiilipuolella.

  1. Sen verran ainakin minä vedän kotiinpäin, että Microsoftin dominoiva asema käyttispuolella käy, jos Nokia siitä hyötyy. Suomalaisilta odottaisin tällaista asennetta, senverran ainutlaatuista Nokia meille on ollut. Toista mahdollisuutta ei todennäköisesti enää tule. Hyötyykö Nokia yhteistyöstä jää nähtäväksi. Verraten pian se selviää. Ns. ekosysteemin merkitystä on korostettu ja voi olla, että ainostaan tällä kuviolla uusi nousu on mahdollista. Monopoleja on monenlaisia, kyllä Googlekin aikamoinen monopoli on.

 2. Ballmerin Android-haukkumiset kielivät Microsoftin hädästä, kun se joutuu monopoliasemansa sijasta kohtaamaan kovaa kilpailua. En toivota menestystä.

  1. Eivät kieli, mutta kommenttisi kielivät patoutuneesta windows vihasta. Vihaaminen on vain fanipoikailun toinen puoli. Kyse on kuitenkin vain yrityksestä.

   1. no sinulla näkyy menevän päinvastoin – täysin kritiikittömän ihannoinnin puolelle… ilmeinen win-fan …vai finnifani…? Täydellistä tuossa kun ei oo kuin muotoilu – se N9:stä kopioitu

   2. Täydellistä juuri sen vuoksi että vihdoin saatiin tälle käyttikselle luuri hyvällä muotoilulla+kameranappi. Täydellinen käyttis tää ei ole, sitä en meinannut, mutta hyvä tarkoitusperiini.

 3. Kuules nyt Nokia, mikäli haluatte pitää minut ja kaverini tiedän käyttäjinä, niin kunnon nimet kehiin! Ei tuosta nyt tunnu tulevan mitään, kun symbbarit vaan sekoittamassa sitä logiikkaa. Myyjää vain muutama High-end (4) laitetta vuoteen ja oikeilla hienoilla nimillä, kuten Sea Rey ja mitä nyt olikaan vuotanut… Luo puhelimelle arvokkaamman tunteen, kun ei ole listattu johonkin listaan. Tai sit se iPhone vaan kutsuu, mikä on harmi.

  Tosi asia on, että tässä käydään sotaa enään Applen, Microsoftin ja Googlen voimalla. Google on näistä heikoin, koska puuttuu tietokone käyttis tai vielä liian alkeellinen. Microsoft jää Applelle, koska ei valmista laitteita omalla nimellään.
  Me ihmiset kaipaamme sujuvaa ja toimivaa järjestelmää! Ei mitään sellaista härdelliä, kuten minulla nyt on: kone Windows, padi, ja symbian…

  Terveisin, Robert7

  1. Aivan.

   Ensi vuoden lopulla voisi olla:

   – joku PC Windows 8
   – Nokia Tablet Windows 8
   – Nokia 9xy Windows Phone 8

  2. Mielenkiinotinen tulkina..”Google on näistä heikoin” Eikö se nyt ole kun markkinoita tarkastelee niin että Google on VAHVIN?

 4. Hyi hitsi kun on ruma ja luotaantyöntävä toi wp:n tiilisivu! hhrrrrrss…

  1. Sit siinä ois noi turhat winukkanapit :(. Kameranapista plussaa.

 5. jos tuleva windows phone -puhelin istutetaan N9:n kuoriin… aika hyvä!
  näytön kokoa voisi suurentaa, tollaiset 4.5″ olisi hyvä.

  t. osakkeenomistaja

  1. Oho! Ensimmäinen viesti t. osakkeeomistajalta, jossa se ei marise koko viestiä! Kiitos näista (osake)anneistasi!

   Itseä ei bluescreen -käyttis juuri kiinnosta. Ennemmin avoin alusta, koska suljetut kopsahtaa aina käyttäjän lompakolle enemmän… Mutoilu on kyllä sikamaisen hieno 😉

  2. Eihän se enää mahdu taskuun. Mielestäni toi 4 on ehdoton yläraja.

 6. Ei ole edessä kameraa? Vaikken mitään sillä teekään, niin pitäähän semmonen puhelimessa olla. En osta. Ostan Samsung Focus S:n.

   1. Edellinen kommenttini oli hassunhauskaa sarkasmia.

    Olisi varsin omituista jättää tästä etukamera pois, kun semmonen löytyy noista halvemmistakin WP7 luureista, mutta tosiaan, minulle on ihan sama onko siinä edessä kameraa vai ei.

    Riippuu Nokian ensi viikon julkistuksista onko seuraava luurini Nokian WP7 vai tuo aikaisemmin mainitsemani Focus S.

 7. Muistakaa ostaa silikonikuoret, tuo ei muuten kestä näpeissä. N9:n paketissa silikonikuoret tulivat mukana, voi olla että tuossakin?

Kommentointi on suljettu!