Nokia Lumia 710: Windows Phone -puhelin 300 euron hintaluokkaan

Toinen Nokian tänään esittelemä Windows Phone -puhelin tottelee nimeä Lumia 710. Se on selvästi Lumia 800 -mallia edullisempi, sillä sen veroton myyntihinta on ainoastaan 270 euroa. Lopullinen hinta lienee hieman reilussa 300 eurossa.

Nokia Lumia 710:n sisällä jyrrää 1,4 gigahertsin suoritin ja RAM-käyttömuistia on tarjolla 512 MB:n verran. Kosketusnäyttö on Lumia 800:n tavoin kooltaan 3,7 tuumaa, mutta se perustuu AMOLED:in sijaan TFT-teknologiaan. Tarkkuutta siltä löytyy 800 x 480 pikselin verran.

Puhelimessa on viiden megapikselin kamera jatkuvalla automaattitarkennuksella ja LED-salamalla. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa HSDPA 14,4 mbps, HSUPA 5,76 mbps, WiFi b/g/n, Bluetooth, A-GPS ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.

Uutuus on pituudeltaan 119 millimetriä, leveydeltään 62,4 millimetriä ja syvyydeltään 12,48 millimetriä. Painoa laitteella on 125,5 grammaa.

Lumia 710 -älypuhelimen on tarkoitus tulla myyntiin yhtäaikaa Nokia Lumia 800 -älypuhelimen kanssa vuoden 2011 loppuun mennessä Hongkongissa, Intiassa, Venäjällä, Singaporessa ja Taiwanissa. Sen saatavuus laajenee muille markkinoille vuoden 2012 alussa.

9 kommenttia

 1. Ihan jees tämäkin, mutta 800 lähtee hankintaan.

 2. Näppärän näköinen luuri, vois harkita hankkimista

 3. Tuossa joku kertoi, että 710:ssa olisi paikka microSD:lle. Mutta taas 800:ssa EI olisi paikkaa microSD:lle.

  Eli hyvinkin 710 olisi joka jannun ja mimmin luuri n. 300 euron hintaluokassa verrattuna 800:aan. Siis sitten olisi ”jokaisen luuri” kun hinta laskisi tuonne 200 euroon – täällä Suomessa. No ehkä parin vuoden päästä hinta olisi kohdallaan.

  1. Ei tuolla microSDllä mitään tee Lumia 800, kaikki mikä ei mahdu 16G muistiin pystyy latamaan kätevästi microsoftin Skydriveen wlan verkossa tämä varsinkin sujuvaa. Myös muista vastaavia palveluja saatavilla, näissä hyvänä puolena myös se että samat tiedostot helposti saatavilla millä tahansa tietokoneella kun vain loggaa sisään Microsoft Live tunnuksilla.

   Radio streamit ja spotifyt +nokia musiikki vähentää entisestään tuota tilan tarvetta kun ei juuri mp3sia tule kuljeteltua muistissa.

 4. Niin onko tuossa muistikorttipaikkaa? Ja saako sitä tosiaan keltaisena? :O

 5. Niin, korttipaikallahan ei tee mitään, sillä 16 gigatavuun mahtuu kaikki tarpeellinen, loput pilvipalveluun ja musiikki spotifystä. Itsellä musiikkia yli 16 Gt, maaseudulla on rupiset 3G-yhteydet ja spotfystä ei löydy puoliakaan musiikista, jota kuuntelen. Onneksi ei tarvitse Nokiaa ostaa, kun vaihtoehtojakin on.

Kommentointi on suljettu!