Videolla Nokian taipuisa konseptipuhelin

Tämän vuoden Nokia World -messujen tärkeintä antia olivat ehdottomasti Nokian julkaisemat Windows Phone -pohjaiset Lumia 710– ja Lumia 800 -puhelimet. Ne aloittavat suomalaisvalmistajan suuren muutoksen, jonka seurauksena Microsoftin mobiilialusta korvaa Symbianin yhtiön älypuhelimissa.

Nokia demosi messuilla myös tulevaisuuden innovaatioita, jotka voivat muuttaa tapaamme käyttää matkapuhelinta. Eräs tällainen on tapahtumassa nähty konseptipuhelin, jonka käyttöliittymä reagoi laitteen taivuttamiseen. Kyseessä on täysin toimiva puhelin, jota taivuttelemalla voidaan hoitaa useita nykyisin kosketuksella suoritettavia toimenpiteitä. Parhaiten toimintaa selventää video, jonka voi katsoa tämän jutun lopusta.

Lähteet: The Nokia Blog & Engadget

2 kommenttia

  1. Erittäin mielenkiinoinen konsepti…

    1. Mutta mites nyt kun on softakehitys ulkoistettu, niin miten tällaiset tai vastaavat innovaatiot saadaan käyttöön? Perus WP-softaan ei varmaan sovi tällainen käyttöliittymä.

Kommentointi on suljettu!