Kuvassa Nokian tuleva Windows Phone -lippulaiva?

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on julkaissut Facebookissa huomiota herättävän kuvan, jonka yhteydessä se kertoo Lontoossa parhaillaan käynnissä olevasta yhtiön puhelimia käsittelevästä näyttelystä. Mielenkiintoa kuvassa herättää yllä nähtävä Windows Phone -pohjainen puhelin, joka ei selkeästikään ole kumpikaan Nokia World 2011 -messuilla esitellyistä luureista.

Antaako Nokia kuvalla esimakua tulevasta? Tähän suuntaan ainakin huhut asiaa vievät, mutta kyseessä saattaa toki olla myös vain yleinen renderöintimalli puhelimesta, joka ei ole tarkoitettu tuotantoon.

Huhut arvelevat, että puhelin saattaisi olla koodinimeltään Nokia Ace. Laitteesta on kuultu viittauksia aiemminkin ja sen odotetaan sijoittuvan ominaisuuksiltaan Lumia 800– ja Lumia 710 -mallien yläpuolelle. Kuvan perusteella kyseessä vaikuttaisi ainakin olevan erittäin ohut puhelin.

Lähde: wpcentral

9 kommenttia

 1. Kyseinen puhelin on itse asiassa tuotannossa ja on nimeltään Nokia N9. Kuvassa on N9:n pelkkä näyttö, taustalla näkyvä pieni sininen väri on puhelimen kuori.

 2. Sorry, siis Lumia 800 tietysti Windows-näppäimen vuoksi 🙂

 3. Windows vie kiinnostuksen puhelimesta kuin puhelimesta. Ei Linux-käyttäjän kannata tuollaista suljettua tuotetta ostaa.

  1. Linux-käyttäjiä ei ole kovin montaa prosenttia PC-käyttäjistä. Windowsin markkinaosuus on 80% yläpuolella eli suurimman osan käyttäjistä kannattaa ostaa Windows puhelin.;-)

   1. Totta, en ihmettelisi, vaikka kävisivätkin kaupaksi nuo Nokian WP-puhelimet.

    Itsekin linux-käyttäjänä SAATTAISIN ostaa, jos puhelinta voisi käyttää massamuisti-tilassa.

 4. peruskäyttäjän (98 %) kohdalla ei ole kysymys käyttöjärjestelmästä vaan käyttökokemuksesta.
  nokian yksi ongelmista on ollut monta vuotta symbian, jossa käyttökokemus on tosi ”kankea”. sen kun liittää tökeröön muotoiluun niin täytyy olla tosi tollo jos vielä ihmettelee suosion hiipumista.
  kuvan esittämä luuri (nokia ace) olisi varmasti menestys… mutta, mutta nokian tuntien se ei päädy tuotantoon… sillä se olisi menestys!
  t. osakkeenomistaja

  1. Eihän tuossa ole tiedettävästi muuta erilaista kuin muotoilu, ja Nokia 800 muotoilu on parempi. Joten olet varmasti tyytyväinen.

Kommentointi on suljettu!