Kuvina: valkoinen Samsung Galaxy S II

Nyt on aika polkaista käyntiin uusi artikkelisarja, jossa tulemme esittelemään mobiilimaailman uutuuksia kuvien muodossa. Tarkoitus on pyrkiä vangitsemaan kunkin puhelimen tyylikkyys ja muodot kuviin parhaalla mahdollisella tavalla.

Aloitetaan Kuvina-sarjamme valkoisella Samsung Galaxy S II:lla. Se tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon mustalle versiolle, joka saapui myyntiin kesällä. Puhelin kävi tuolloin myös MobiiliBlogin testipenkissä ja tulokset ovat luettavissa täältä.

Värinsä lisäksi valkoinen Galaxy S II eroaa mustasta takakuorensa osalta. Tekstuurinen takakuori on vaihtunut kiiltäväpintaiseen, joka sopii mainiosti puhelimen yleisilmeeseen.

14 kommenttia

 1. nokian suunnittelijat/muotoilijat täytyisi pakottaa katsomaan tätä luomusta… todella simppelin tyylikäs!
  olen ihmetellyt yli viisi vuotta nokian lippulaivojen muotoilua. en jaksa uskoa, että kaikki nokian muotoilijat ovat niiden takana. nokialla täytyy olla joku tyylitajuton, vaikutusvaltainen bossi, joka estää tyylikkäiden kapuloiden tuotantoon pääsyn.
  HERÄTKÄÄ ARVON NOKIAN MUOTOILIJAT!!!
  ps. nyt jos koskaan on aika uudistua myös muotoilun saralla!

  t. osakkeenomistaja

 2. Olen täysin eri mieltä. Tämä on ihan tyylikäs muoviläpyskä, mutta N9 ja N8 pesevät tämän muotoilussa 6-0.

 3. ”osakkeenomistaja” ei ole ilmeisesti nähnyt nokian uusia puhelimia…

  1. olet oikeassa… suunta on oikea nokian uusissa (N9) luureissa.
   toivottavasti muotoilun merkitys ymmärretään myös jatkossa!

   t. osakkeenomistaja

 4. Jep kyllä nokian uudet puhelimet antaa viitteitä paremmasta

 5. Taitaa olla Galaxy S ykkösversio tuo musta tuossa…

  1. Jep. Alkuperäinen Galaxy S se siinä uutuuden rinnalla komeilee.

 6. Yllättävän iso ero noinkin pienillä yksityiskohtien muutoksilla syntyy.
  Tuo valkoinen on todella tyylikäs ja se musta näyttää puolestaan pahasti tylsältä

 7. Huomaa, että musta ja valkoinen ovat eri puhelimia!!

 8. Vielä kun tulisi matta ja metalli/helmiäis värisinä!.

 9. Ensinnäkin, typerää verrata SGS2:sta monta vuotta vanhaan galaxy ykköseen/kuvioitus plussaan. tottakai tämä uusi valkoinen näyttää elegantilta kun vieressä on vuosia vanhaa muotoilua edustava kapula.

  Ja uuteen S2 liittyen, mielestäni on virhe vaihtaa hyvän pidon antava takakuori tuollaiseen liukkaaseen ja sileään. Tuntuu inhottavan tahmealta ja liukkaalta kädessä varsinkin kun puhelin lämpeää käytössä ja kädet hikoavat.. näin voisin väittää s ykkösen takakuoren perusteella.

 10. Itsellä oli monta vuotta putkeen Nokialainen, mutta tein reilu vuosi sitten päätöksen ja hommasin Samsung Galaxy S:n, jota kehuttiin sen aikaseksi ”iPhone killeriksi”. Sitähän se oli – ainakin sen aikasten Nokialaisten rinnalla. Miinuksena vain se, ettei puhelimessa oo minkäänlaista tuntoa. Muovinen, kevyt ja joksenki lelun/halvan olonen kädessä. Ootin, että SGS2:ssa olis kaikki nuo ns. virheet korjattu, mutta ei.

  Kävinpä sitten läheisessä Gigantissa näpräämässä puhelimia ja käteen osu Nokia N9. Kun puhelimen sain käteen, se tuntui heti tosi jämäkältä ja laadukkaalta. Näytti myös ulkosesti hienolta! Ilman suurempia mutinoita tämä luuri lähti matkaan mukaan ja en ole ollut hetkeäkään pettynyt tähän päätökseen.

  Jos nyt ei Nokian osakkeet lähe nousuun, niin sitten saadaan kuopata koko firma. Eikä edes Elop oo niin tyhmä, että jättäis Meegon täysin muiden firmojen käytettäväksi (varsinkin, kun Samsung alkaa hyödytämään Tizen-käyttistä). Go Nokia! 😉

Kommentointi on suljettu!