Ennakkotilaukset nostivat Nokia Lumia 800:n ranskalaisen myyntiketjun tilastojen kärkeen

Matkapuhelinvalmistaja Nokian tuleva Lumia 800 -kosketusnäyttöpuhelin on noussut myyntilistojen kärkeen ranskalaisen Phone House -myyntiketjun tilastoissa. Puhelin saapuu Ranskassa myyntiin 16. marraskuuta, joten laitteen ennakkotilaukset lupaavat hyvää puhelimen menestykselle. Kyseessä on toki vain yhden myyntiketjun tilastot, joten kovin merkittäviä johtopäätöksiä niistä ei kuitenkaan kannata vielä vetää.

Nokia Lumia 800 on N9-mallin linjoja noudatteleva Windows Phone -pohjainen kosketusnäyttöpuhelin. Sen sisällä jyllää 1,4 gigahertsin suoritin. Tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja RAM-käyttömuistia 512 MB:tä. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,7 tuumaa ja se kykenee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Takana koreilee Carl Zeiss -optiikalla varustettu kahdeksan megapikselin kamera.

Uutuus saapuu Suomen markkinoille vuoden 2012 alussa.

Lähde: wpcentral

8 kommenttia

 1. Onko kellään tarkempaa tietoa mitä tarkoittaa vuoden 2012 alussa, ja mikä tulee olemaan lopullinen myyntihinta?

 2. Hyi kun sammakonsyöjillä on huono puhelinmaku tai sitten eivät tiedä mikä käyttis siinä on. En kyllä ikinä ostaisi suljettua ja rajoittunutta Windowsilla varustettua kännykkää :-Q

  1. Ilmeisesti olet Android käyttäjä. Androidilla on mielestäni rumin ja tökkivin käyttökokemus. Sopii ihmisille joka haluaa kuluttaa aikaansa turhien pikkuseikkojen säätämiseen.

   WP7 taas on jouheva ja tyylikäs, sopii hyvin yhteen Lumian upean kuoren kanssa.

   Mielipiteitä on monia.

 3. Olipas P.V.:llä taas järkevä kommentti.
  Perusteluja saisi laittaa kun väittää suljetuksi ja rajoittuneeksi Windows puhelinta. Eipä tuo Androidkaan nyt mitenkään avoin ole ja muokattavuus ainakin omassa Motorola Defyssä ei ole mitenkään ihmeellinen. Kyllä omaan taskuun saattaa hyvinkin löytyä Nokia pian. N9 tai Lumia 800 on meikäläisen seuraavana hankintalistalla. Android on niin nähty.

  1. Jep, onko iOS mielestäsi suljettu ja rajoittunut? Jos vastasit kyllä, silloin myös wp7 on.

 4. Nokialta nyt tulee noita Prostituutio-malleja (Windowsilla varustettuna) sitten tuutin täydeltä!!. =)

Kommentointi on suljettu!