Nokia päivitti N9:n – Mukana Swype ja muita uudistuksia

Aivan hiljattain kauppoihin tiensä löytäneelle Nokia N9:lle on julkaistu ensimmäinen merkittävä ohjelmistopäivitys. Se on ladattavissa puhelimeen suoraan verkon yli. Päivitys löytyy asetuksien sovellusvalikon takana olevan Sovellusten hallinta -työkalun avulla.

Kyseessä on todellakin merkittävä päivitys, vaikka N9 on ehtinyt olla myynnissä vain muutamia viikkoja. Yleisten korjauksien ja parannuksien lisäksi se sisältää nimittäin täysin uusia ominaisuuksia, jotka parantava MeeGo-puhelimen käyttökokemusta.

Keskeisimpiin uudistuksiin kuuluvat tuki Swype-teksinsyöttötekniikalle sekä mahdollisuus lukea NFC-tageja. Käytettävyyttä mukavasti parantaa myös lukitusnäkymään kiinnittyvät musiikkisoittimen pikapainikkeet. kamerasovellus on saanut uusia efektejä ja taustamelun häivennys saa äänen kuulumaan kirkkaampana vastapuolelle. Lisäksi moniajoa on paranneltu muistinhallintaa tehostamalla.

Lähde: My Nokia Blog

9 kommenttia

 1. Tämä päivitys kyllä korjasi monia bugeja mitä itselläkin olen huomannut. Loistosuoritus Nokialta!

 2. No vois siltikin tuoda sen perus musiikkisoittimen tohon että vois tehdä omii soittolistoja.

 3. Muuten hyvä päivitys, mutta kamera lakkasi toimimasta.

  Ihmetytti myös, miksi se päivitys kesti niin kauan ja edistyi niin hitaasti vielä senkin jälkeen kun kaikki 200 megaa ja risat oli imuroitu netistä
  Onko kellään muulla samoja ongelmia. En jaksanut seurata sen edistymistä vaan menin nukkumaan välillä.
  Myös sovellusohjelmien päivitys oli kovin hidasta, mutta aamulla kaikki oli kyllä valmista. Kännykkä toimi akkulaturin varassa koko yön, että sähkö siitä ei ainakaan loppunut kesken lastauksen ja asennuksen.

  Ohjemistoversioksi puhelin näyttää nyt 10.2011.34-1_PR_001
  Mahtaako se olla sama tunnus joka ohjelmistolla oli jo ennen päivitystä?

  1. Minulla näyttää versioksi seuraavaa: 20.2011.40-4_PR_001. Sen lisäksi tiedoissa lukee PR1.1.

 4. Hyvin meni päivitys ja hyvää parannusta jos ennenkin loistopuhelimeen!

Kommentointi on suljettu!