Kuvina: Nokia N9

Edelliskerralla teimme kuvasarjan korealaisen Samsungin Galaxy S II -puhelimen valkoisesta versiosta. Nyt pääosaa näyttelee MeeGo-pohjainen Nokia N9, jota useat ovat kehuneet erittäin tyylikkääksi. Tähän on helppo yhtyä, sillä N9:llä on selkeästi omalaatuinen olemus, aivan kuten Applen iPhonella. Myös yhtiö itse on ymmärtänyt onnistuneensa muotoilussa, sillä samaa kaavaa hyödynnetään tulevassa Lumia 800 -mallissa.

Nokia N9:ssä kaareva linja jatkuu aina puhelimen edestä sen takaosaan. Kuvissa nähdään kuinka hyvin kaareva näyttö nitoo yhteen laitteen etu- ja takaosat, luoden saumattoman puhelimen. Musta väriversio on pinkkiä ja sinistä mallia tylsempi, mutta ClearBlack-paneelin syvinä toistuvat mustan sävyt saavat etupaneelin tuntumaan yhdeltä suurelta näytöltä.

6 kommenttia

  1. Ai saatnana ku oli järsitty peukalonkynsi lyhyeksi. Epäesteettinenki.

    1. ja sä se vaan katot kynsiä vaikka ois komia kännykkäkin kuvissa 😀

  2. Onhan tuo hieno, mutta kyllä se valkoinen N9 on vielä niin paljon paremman näköinen kiiltävän kuoren kanssa.

    1. Kyllä se video sieltä aikanaan tulee. 🙂 Yritän tässä löytää aikaa sen kuvaamiseen.

Kommentointi on suljettu!