Tässäkö on tuleva Windows Phone -pohjainen Nokia 900?

Nokian kolmannesta Windows Phone -pohjaisesta luurista on vuotanut verkkoon uusia tietoja. Yhtiö on ladannut viralliselle YouTube-kehittäjäkanavalleen videon, jossa esiintyy vielä julkistamaton uutuuspuhelin. Nokia on sittemmin asettanut videon yksityiseksi, mutta onneksi kuvia siinä nähtävästä puhelimesta ehdittiin saada talteen.

Videolla nähtävän puhelimen arvellaan olevan huhuissa jonkin aikaa pyörinyt Ace-koodinimellinen malli, jonka lopulliseksi myyntinimeksi saattaisi muodostua Nokia 900. Tarkempia tietoja puhelimesta ei ole saatavilla, mutta näyttökoon uumoillaan asettuvan neljän tuuman tuntumaan.

Lähde: GSMArena

12 kommenttia

 1. Ei varmana ole Nokia 900. Muotoilu kielii halvemman hintaluokan luurista.

 2. ^Komppaan.
  Ja tuo nimi on outo, mulla tulee Nokia 900 mieleen Nokia N900, ja vähän lulen, että ne kaks tulee menemään helposti sekaisin..

  1. Suuri yleisö ei tunne N900:sta joten sitä ei tarvitse murehtia.

 3. Iso näyttö, mutta aloitusnäyttöön ei sovi yhtään enempää tavaraa esim. sivusuunnassa.

 4. Nokia N9 mallin ”copypaste”!!. =(

  1. Ja hyvä onkin että käytetään samaa huippudesigniä. Siinä ei ole mitään väärää.

  2. Ja Applen iphone 3gs ja 4s ei näyttänyt toisiltaan?

 5. Miksei Nokia ole vielä kehittänyt tupla näytöllistä puhellinta eli N99 jos kaksi näyttöä kun aukaisee saa isomman näytön ois helpompi esim.pelajiille ja karttojen käyttäjälle kaikki näppäimet toimis kosketus näyttönä sit ostaisin nokian

 6. Niin ja tämänhän piti olla kai lippulaiva? Mielestäni tämä ei näytä siltä, ainakaan omaan silmääni tämä ei näytä siltä..

 7. Näyttää enemmänkin 710:n ja 800:n välistä löytyvältä puhelimelta. Ken tietää…

Kommentointi on suljettu!