Nokian vuodettu Windows Phone -puhelin onkin Lumia 601?

Tarkkaavaiset lukijamme taisivat jälleen osua oikeaan arvioidessaan kuluvalla viikolla verkkoon vuotaneen Nokian Windows Phone -puhelimen sijoittuvan edullisempaan hintapäähän. Alkuviikosta laitetta epäiltiin vielä Ace-koodinimelliseksi huippumalliksi, mutta tuoreet kuvat antavat vahvan vihjeen siitä, että uutuus sijoittuu ominaisuuksiltaan itse asiassa Lumia 710– ja Lumia 800 -malleja alempaan kategoriaan.

Yllä nähtävän kuvan perusteella uutuuden mallinimen voidaan olettaa olevan joko 601 tai Lumia 601. Tässä vaiheessa on vielä epäselvää kuinka Nokia tulee jatkossa käyttämään Lumia-brändiä, joten puhelin saatettaisiin myös tuntea Nokia 601:nä.

Tuore vuoto ei juurikaan valota lisää tietoa puhelimen ominaisuuksista. Kamera tulee joka tapauksessa tarjoamaan kahdeksan megapikseliä, jonka tukena on kuvausvalo.

Lähde: Pocketnow.com

6 kommenttia

  1. Takaosa näyttää aivan törkeän feikiltä. Kamera on photoshopattu (huonosti) suoraan C7:sta.

  2. Jos tämä nyt olisi Lumia 601, niin mites siinä on parempi kamera kuin 710:ssa.
    Jos Lumia 800 on parempi kuin 710, niin miten 601:sessä voisiolla yhtä hyvä kamera, kuin tämänhetkisessä Nokian Windows-lippulaivamallissa. Epäilen, että kuva on feikki, kamerat ei täsmää

  3. Kun katsoo tarkasti takaosan tekstiä ”Nokia 601”, näkee sen alla olevan sinisen värin olevan erilainen kuin muu tausta.

Kommentointi on suljettu!