Samsung piikittelee Applea tuoreessa mainoksessaan

Jouluun on enää kuukausi, joten panokset tuttujen kilpakumppaneiden Applen ja Samsungin välillä kovenevat. Tällä kertaa taistelua ei onneksi käydä lakituvassa, vaan Samsung pyrkii iskemään Applea uudella mainoksellaan, jossa hehkutetaan yhtiön Android-pohjaista Galaxy S II -lippulaivapuhelinta.

Mainoksessa korealaisvalmistaja pilailee uuden iPhone 4S:n ja sitä jonottavien asiakkaiden kustannuksella. Esille tuodaan muun muassa akkuongelmat, edellisen mallin kanssa yhtenevä rakenne sekä 4G-tuen puute.

Mainos on katsottavissa ”lue lisää” -linkin takaa.

Lähde: PhoneArena

16 kommenttia

 1. Ei kyllä niin kekseliäs kuin olisin toivonut. Hauska siitä huolimatta! 😀

 2. – ”I can never get a Samsung, I’m creative.”
  – ”Dude, you’re a barista.”

  Barista on siis kahvimaakari 😀

 3. ”I could never get a Samsung. I’m creative.”

  🙂

 4. Yritin laskea kuinka monella oli valkoiset kuulokkeet… sekosin laskuissa.

  Hiton hauska ja osuu tämmöselle ”Apple-hateboylle” 😀

 5. Yleensä ihmiset suhtautuvat negatiivisesti kilpailijoiden asiakkaiden loukkaamiseen. Tilannetta ei suinkaan helpota Applen ja Samsungin väliset oikeudenkäynnit.

  Esimerkiksi Applen Get a Mac-kampanja sai ilkeämielisyydestä kovaa kritiikkiä koko kampanjan ajan. Lopulta Apple lopetti kampanjan pari vuotta sitten. En itsekään oikein pitänyt kyseisestä kampanjasta. Kilpailijan asiakkaiden loukkaaminen ei ole kovin tyylikästä toimintaa.

  Samsung ei ilmeisesti ottanut oppia Applen virheestä. Todennäköisesti kampanja kääntyy itseään vastaan kuten aikaisemmat vastaavat tapaukset.

 6. Mä en edelleenkään ymmärrä tätä, että miksi isosta näytöstä on tehty joku positiivinen asia, eli mitä isompi näyttö sitä parempi. Ei isosta näytöstä ole ainoastaan hyötyä, siitä on myös haittaa.

  ainakin osa sgs2 ostajista ovat sanoneet, että näyttö on jo liian iso käytettäväksi, samoin lukee käyttäjiä jotka ovat siirtyneet sgs2:sta iPhone 4S:n käyttäjiksi ja todenneet, että pienempään näyttöön tottuu nopeasti ja sen mikä hävitään koossa voitetaan tarkkuudessa.

  Onneksi nokia puskee edelleen ok kokoisia luureja eikä näitä nykytrendin mukaisia jättiluureja.

  Toki niitä löytyy jotka sen ison näytön haluaa, mutta niin löytyy niitäkin jotka sen pienemmän näytön haluaa, mutta media on luonut sellaisen kuvan, että mitä isompi näyttö sitä parempi.

 7. Jep eikä se Android laitteiden akkukaan niin pitkä ole että sillä rupeisin kehumaan. Lisäksi, miksi olisi pakko vaihtaa designiä joka on yhä yksi parhaista. En todellakaan lähtisi Samsungina noilla muoviläpysköillä ylpeilemään.

  Tämä mainos on ilmaa.

 8. Haha aika lamee veto Samsungilta. Ja sit vielä tossa SGS 2:ssa mitä tyyppi esitteli oli Apple taustakuva. Toi on niin Samsungia..oikee hätä huuto:))

 9. ISO näyttö ON aina vain parempi.
  Mielestäni muovi on erinomainen materiaali puhelimeen, se on kevyttä, halpaa ja kestävää. Kaikki riippuu vain siitä kuinka sitä käytetään.

  SGS2:ssa muovin tuomia etuja on hyödynnetty taitavasti ja silti laite on tukeva ja tuntuu laadukkaalta.

  iPhone 4/4S:ssä päätös käyttää lasia ei ole mielestäni kuitenkaan järkevä, sillä se tuo laitteelle helposti paljon painoa, sekä on myös useimmissa olosuhteissa huomattavasti helpompi hajoamaan kuin muovi. Etenkin juuri siksi, että se ei jousta ollenkaan.

  Terveisin, Samsung Galaxy Noten onnellinen testaaja 🙂

  1. ”ISO näyttö ON aina vain parempi.”
   Ei ole..

 10. Katotaan, tekeekö Nokia jossain vaiheessa videon jossa pistää Samsungia sekä Applea villaisella… 😀

  1. Jos niin alan nauramaan ja kunnolla.. nokia kun ei omasta mielestäni vieläkään ole päässyt lähellekkään kyseisiä merkkejä ;p

   Joo.. kuitenkin, vaikka itse käytänkin iphonea niin mainos oli kyllä hauska :p

 11. Ei pärjää oikeussalissa niin pitää yrittää kaikkea muuta säälittävää(en omista kumpaakaan merkkiä).

 12. Hei, Itsellä ollut 6kk käytössä S2 ja tällähetkellä iPhone 4S. Täytyy kyllä sanoa että pettymys tämä on ollut. Hieno laite on kyllä ulkonäöllisesti ja toimii varmasti mutta onhan tämä aika vanhanaikaisen tuntuinen mielestäni. Pieneen näyttöön tottuu kyllä mutta kyllä valitsisin aina ennemmin Galaxyn näytön. Riippuu tietenkin käyttäjästä jonkin verran mutta omalta osaltani pidän enemmän myös halvemman tuntuisesta Galaxystä. Se on todella kestävä puhelin ja miellyttävän kevyt. Tuntuu että tää iLuuri painaa kilon ton ässä2:n jälkee 😀 pitää myös pitää sitä kuin jotain koriste-esinettä ettei vaa kolhase johonkin. Mutta android ja Samsungin leiriin palataan Noten tai Nexuksen myötä pian! 🙂

 13. Samsung Galaxy S2 on tulossa ensivuonna Android 4.0 päivitystä ja jo sen ansiosta itse puhelin tulee olemaan entistä houkuttelevampi!. 😉
  Myös SGS 3 on tulossa syksyllä -2012!.

Kommentointi on suljettu!